Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 15 recept
1 vitkålshuvud 600 g blandfärs 2 msk ströbröd 1 ägg 6 finhackade soltorkade tomater 1 1/2 dl ost, riven Grevé® 1/2 hackad gul lök 3 klyftade tomater 2 dl[...]
Källa: skanemejerier.seJag var ledig igår och passade på att göra en plåt med kåldolmar. Jag älskar kål av alla slag och kåldolmar tillhör favoriterna. Detta recept ger en hel plåt[...]
Källa: lindasgoda.blogspot.seIngredienser, 4 port.: 1 litet vitkålshuvud 400 g köttfärs 1 finhackad gul lök 1 stort ägg 1 msk strömald fibrex + 0,5 dl vatten 1 tsk agavesirap 1 msk sukrin[...]
Källa: matutanallergener.blogspot.seIdag blev det en hel långpanna med kåldolmar - en riktig höstklassiker. Tänk att det godaste som finns kan vara så billigt! Av resterande kål blir det en[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seEn kollega pratade om att hon gjort kåldolmar till middag.. Då slog det mig att jag aldrig har gjort det! Så självklart såg jag till att testa! Grymt gott,[...]
Källa: mat365.blogspot.seKåldolmar är ju så gott och vet faktiskt inte varför man inte gör det så ofta. Självklart är det lite mera jobb än med kålpudding, men smidigare med städningen[...]
Källa: sandbergsreceptblogg.blogspot.se1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 port. Ingredienser 1 huvud vitkål , (12 stora kålblad) 300 gram blandfärs 2 st ägg 0,5 dl ströbröd 100 gram[...]
Källa: tasteline.comEtt recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Det tar tid och är lite omständigt att göra kåldolmar, men det är ju himla gott! 4 portioner 1[...]
Källa: mat365.blogspot.seEtt recept ur boken Husman av Stefan Ekengren. En riktig klassiker! Och gott är det! Synd bara att det är så krångligt att göra, så jag gör det alldeles för[...]
Källa: mat365.blogspot.seEtt recept från boken Husmanskonst av Leif Mannerström. En riktig klassiker! Så gott! Men tyvärr lite jobbigt att göra, men är ju bra om man är två som hjälps[...]
Källa: mat365.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 1 vitkålshuvud 2 msk sirap Fyllning: 250 g köttfärs 70/30 1 dl rundkornigt ris 1 dl vatten 2 dl mjölk 1 gul lök 1 msk smör 1[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 6 Färdigt på: 1h 50 min Ingredienser 1 st vitkålshuvud 300 g blandfärs 1.5 dl mjölk 2 st ägg 1.5 dl kokt rundkornigt ris 1 st gul lök salt[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 6 Ingredienser Kåldolmar 800 G blandfärs 1 st vitkålshuvud eller savoykål eller spetskål 1 st gul lök smör till stekning 1 st kokt kall[...]
Källa: recept.nuIngredienser 1 kg vitkål 1 st liten gul lök 3 msk Arla ® Svenskt Smör 1 dl Arla ® mjölk 1 ⁄ 2 dl ströbröd 400 g blandfärs 1 st ägg 1 tsk salt 2[...]
Källa: arla.seKÅLDOLMAR MED RÅRÖRDA LINGON En riktig favorit för många är kåldolmar. Här får du kockens bästa recept, där färsen är kryddad med litet muskot. 4 personer 1[...]
Källa: mat-adoran.blogspot.com