Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 16 recept
Antal portioner: 8 Ingredienser 8 st torskryggsfiléer Tomatconcassé 1 msk smör 2 st schalottenlökar, små 1 burk krossade tomater, ekologiska 1 msk strösocker[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Färdigt på: 70 min Ingredienser Torskrygg 4 st fina bitar ryggfilé av torsk Salt Peppar Parmesanskum 1 st palsternacka 1 bit rotselleri 1[...]
Källa: recept.nuNu är torsken som allra bäst, och har dessutom ett bra pris! Den här rätten går också bra att göra på torskfilé eller annan vit fisk. Snabbrimma fisken för en[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seJust nu är torsken fantastisk. Rimma den och tillaga försiktigt så får du en härligt skivig fisk. Fänkål är en säker kompis till fisk - här har jag bräserat[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seDet bästa med vintern måste vara torsken! Här serverar jag med en äpplesalsa som ger fisken mycket fräschör. Servera kokt delikatesspotatis eller pressad[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seFör några helger sedan kom min gamla barndomsbästis hem på besök. :-) Vi har alltid jättemycket att prata om när vi träffas och vi blev sittandes hemma hela[...]
Källa: linasmatresa.blogspot.seLåt torsken rimma en stund i saltlag så blir den lite fastare och skivig när du ugnsbakat den. Ingredienser till 2 portioner 350 g torskrygg utan skinn ½[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seStekt torskrygg kan varieras i det oändliga med olika tillbehör. Här serverar jag den med stekta zucchinistrimlor, fänkål och vitvinssås smaksatt med saffran.[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seDet bästa med vintern måste vara torsken! Här serverar jag med en äpplesalsa som ger fisken mycket fräschör. Servera kokt delikatesspotatis eller pressad[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seSås med Pernod förstärker smaken av fänkål! Ingredienser till 4 portioner 700 g skinnfri torskrygg 1 l vatten 1 dl salt nymalen svartpeppar Pernodsås ½[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seLättrimmad torskrygg som serveras med blomkålspuré, fräst savoykål och brysselkål tillsammans med lite vitvinssås. Toppa med tärningar av rökt fläsk.[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seAtt rosta kål i ugnen blir ett tillbehör som passar bra till kött, fisk och kyckling. Här använder jag spetskål, men om vitkålen är mjäll och fin går det lika[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seIngredienser till 2 portioner 350 g torskrygg utan skinn ½ dl salt ½ l vatten olivolja nymalen svartpeppar Västerbottenspotatis ½ kg[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seTorskrygg, musslor, blomkål och skummig sås Servera fisken med skummig sås, musslor, blomkålspuré och kokt delikatesspotatis. Ingredienser till 2 portioner 400[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seDenna rätt är perfekt att laga på grillen. Fisken och grönsakerna blir härligt saftiga av vinet. Och allt går att förbereda i god tid. Två st stora ark av[...]
Källa: lolosmatblogg.blogspot.se