Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 12 recept
Nu är torsken som allra bäst, och har dessutom ett bra pris! Den här rätten går också bra att göra på torskfilé eller annan vit fisk. Snabbrimma fisken för en[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seJust nu är torsken fantastisk. Rimma den och tillaga försiktigt så får du en härligt skivig fisk. Fänkål är en säker kompis till fisk - här har jag bräserat[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seDet bästa med vintern måste vara torsken! Här serverar jag med en äpplesalsa som ger fisken mycket fräschör. Servera kokt delikatesspotatis eller pressad[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seLättrimmad torsk med mild ärtsås blir en god kombination. Smaksätt såsen med lite mynta (färsk eller torkad) så ger du den ett lyft. 2 portioner 350 - 400 g[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seLättrimmad torskrygg serverad med rödvinssås och stekta tärningar av rökt fläsk. Till detta ett gott potatismos smaksatt med västerbottensost. 2 portioner 400[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seStekt torskrygg kan varieras i det oändliga med olika tillbehör. Här serverar jag den med stekta zucchinistrimlor, fänkål och vitvinssås smaksatt med saffran.[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seDet bästa med vintern måste vara torsken! Här serverar jag med en äpplesalsa som ger fisken mycket fräschör. Servera kokt delikatesspotatis eller pressad[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seLättrimmad torskrygg som serveras med blomkålspuré, fräst savoykål och brysselkål tillsammans med lite vitvinssås. Toppa med tärningar av rökt fläsk.[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seIngredienser till 2 portioner 400 g torskrygg ½ dl salt ½ l vatten nymalen svartpeppar 100 g bacon i strimlor 200 g trattkantareller Vitvinssås 1[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seServera torsken med pressad potatis - gott med vinsåsen! Ingredienser till 2 portioner 400 gr torskrygg ½ dl salt ½ l vatten nymalen svartpeppar lite[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seAtt rosta kål i ugnen blir ett tillbehör som passar bra till kött, fisk och kyckling. Här använder jag spetskål, men om vitkålen är mjäll och fin går det lika[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seTorskrygg, musslor, blomkål och skummig sås Servera fisken med skummig sås, musslor, blomkålspuré och kokt delikatesspotatis. Ingredienser till 2 portioner 400[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.se