Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
Antal portioner: 6 Färdigt på: 55 min Ingredienser 3 st auberginer 1 st citron 1 st stor gul lök 750 g malet lammkött 3 st stora tomater 4 msk tomatpuré 30 g[...]
Källa: recept.nuDenna moussaka doftar Grekland och semester. För visst längtar man till solen just nu. En moussaka behover inte bara innehålla äggplanta, det funkar utmärkt[...]
Källa: lolosmatblogg.blogspot.seEn god och saftig Moussaka Ingredienser till 4 personer: 2 auberginer Köttfärsröra: 400 gr köttfärs - helst lamm 1 lök passerad tomat muskot kanel[...]
Källa: pastrovtag.blogspot.seJag blev sugen på lasagne häromdagen. Men lasagne innehåller ju pasta och det försöker jag undvika. Så jag gjorde en grönsaksmoussaka. Aldrig gjort en vanlig[...]
Källa: ulrikasmat.blogspot.seKöpte ju både nötkött och lammkött i lördags ifrån Björlanda Gård och idag var det dags att använda lammfärsen. Min första tanke var Moussaka! Har gjort[...]
Källa: matochodla.blogspot.se Moussaka med fenomenal kryddning Okej, erkänner direkt att den här bilden gör ju verkligen ingen glad. Ska försöka lägga lite mer energi på[...]
Källa: matlottzy.blogspot.seCa 6-7 port 2 Auberginer (ca 750 g i 1 cm tjocka skivor) 5 stora potatisar, kokta, skalade och skivade – förkokta är att föredra för att förkorta[...]
Källa: mayashideout.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 1 kg auberginer 1 tsk salt 2 dl vetemjöl 2 dl olivolja, ca 3 msk smör 400 g nötfärs 1 dl gul lök 2 msk tomatpuré 1 tsk salt 1[...]
Källa: recept.nuIgår lagade jag en helt underbar moussaka från Allt om Mat. Mums. Tzatsiki och grekisk sallad till passade alldeles utmärkt. Smakerna fick mig att drömma mig[...]
Källa: minfruktsallad.blogspot.seMoussaka är en sådan där perfekt bjudrätt. Lätt att fixa till, in i ugnen och går superbra att värma upp senare. Jag fuskar rejält och använder Kelda ostsås[...]
Källa: spralligast.blogspot.seMoussaka är en sådan där perfekt bjudrätt. Lätt att fixa till, in i ugnen och går superbra att värma upp senare. Jag fuskar rejält och använder Kelda ostsås[...]
Källa: spralligast.blogspot.se