Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
Påsk 2011 var vi på Kreta, och förälskade oss gränslöst i Moussaka. Den smakade annorlunda, bättre helt enkelt. Vi fick några tips från resturanten, köpte en[...]
Källa: gladaryttarna.blogspot.seHittade auberginer till bra pris idag på affären och då började jag fundera vad jag skulle göra och fram till att jag skulle göra moussaka. Hade i muskot,[...]
Källa: jimpslchf.blogspot.seMoussaka är Greklands motsvarighet till lasagne, där man använder auberginer istället för pasta. Här har jag även lagt till zucchini och gjort min egen variant[...]
Källa: fudgekakan.blogspot.seKöpte ju både nötkött och lammkött i lördags ifrån Björlanda Gård och idag var det dags att använda lammfärsen. Min första tanke var Moussaka! Har gjort[...]
Källa: matochodla.blogspot.se Moussaka med fenomenal kryddning Okej, erkänner direkt att den här bilden gör ju verkligen ingen glad. Ska försöka lägga lite mer energi på[...]
Källa: matlottzy.blogspot.seCa 6-7 port 2 Auberginer (ca 750 g i 1 cm tjocka skivor) 5 stora potatisar, kokta, skalade och skivade – förkokta är att föredra för att förkorta[...]
Källa: mayashideout.blogspot.seAntal portioner: 6 Ingredienser 1 medelstor aubergine 1 dl olivolja 1 stor gul lök 1 stor grön paprika 2 vitlöksklyftor Ostsås: 40 g osaltat smör 3 äggulor 3[...]
Källa: recept.nuTill 4 personer behövs: 1 aubergin 500 g potatis 1 stor lök 1 vitlöksklyfta 2 paprika 500 gr köttfärs 1 msk olivolja 1 burk hackade tomater 1 tsk timjan ½[...]
Källa: matmor.blogspot.seMoussaka är en sådan där perfekt bjudrätt. Lätt att fixa till, in i ugnen och går superbra att värma upp senare. Jag fuskar rejält och använder Kelda ostsås[...]
Källa: spralligast.blogspot.seIngredienser : auberginer potatis tomatpuré köttfärs lök vitlök salt peppar vatten finhackad persilja äggvitor 6 msk rivebröd 2,5 dl riven ost Sås: 7,5 dl[...]
Källa: snaskbyttan.blogspot.seMoussaka är en sådan där perfekt bjudrätt. Lätt att fixa till, in i ugnen och går superbra att värma upp senare. Jag fuskar rejält och använder Kelda ostsås[...]
Källa: spralligast.blogspot.se