Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
Ingredienser Moussaka 2 st Auberginer 2 st gula lökar 4 st vitlöksklyftor 1 burk krossade tomater 1 burk hela skalad tomater 1 msk balsam vinäger 1 tsk Socker[...]
Källa: recept.seAntal portioner: 4 Ingredienser 400 g lammfärs 2 gula lökar olivolja 2 dl vitt vin 1 burk hela tomater, 400 g 1 knippa persilja salt och malen vitpeppar 1/2[...]
Källa: recept.nuTog en liten bloggpaus i går men nu är jag tillbaka. Den här veckan ska Leif jobba borta hela veckan och eftersom jag jobbar till 17 i början av veckan skulle[...]
Källa: mat-ro.blogspot.seEn god och saftig Moussaka Ingredienser till 4 personer: 2 auberginer Köttfärsröra: 400 gr köttfärs - helst lamm 1 lök passerad tomat muskot kanel[...]
Källa: pastrovtag.blogspot.seMoussaka med tomat- och mozzarellasallad Jag är osäker på om jag har smakat moussaka tidigare men jag blev väldigt sugen på att prova, så för någon dag sedan[...]
Källa: vardagfest.blogspot.se Moussaka med fenomenal kryddning Okej, erkänner direkt att den här bilden gör ju verkligen ingen glad. Ska försöka lägga lite mer energi på[...]
Källa: matlottzy.blogspot.seEtt recept från boken Allt i en gryta av Lisa Lemke. Tyckte att det blev väldigt rinnigt, och ganska så smaklöst, verkligen ett av de sämsta moussakarecept jag[...]
Källa: mat365.blogspot.seAntal portioner: 6 Ingredienser 1 medelstor aubergine 1 dl olivolja 1 stor gul lök 1 stor grön paprika 2 vitlöksklyftor Ostsås: 40 g osaltat smör 3 äggulor 3[...]
Källa: recept.nuIgår lagade jag en helt underbar moussaka från Allt om Mat. Mums. Tzatsiki och grekisk sallad till passade alldeles utmärkt. Smakerna fick mig att drömma mig[...]
Källa: minfruktsallad.blogspot.seMoussaka är en sådan där perfekt bjudrätt. Lätt att fixa till, in i ugnen och går superbra att värma upp senare. Jag fuskar rejält och använder Kelda ostsås[...]
Källa: spralligast.blogspot.seMoussaka är en sådan där perfekt bjudrätt. Lätt att fixa till, in i ugnen och går superbra att värma upp senare. Jag fuskar rejält och använder Kelda ostsås[...]
Källa: spralligast.blogspot.se