Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
Tidigare i veckan gjorde vi en väldigt god sparrissoppa. Den var otroligt len och fin i smaken. Vi åt den som ensamrätt tillsammans med bröd, men den skulle[...]
Källa: matbloggenmagott.blogspot.seTillhör du dem som gillar grön sparris? Oftast när man tillagar sparrisen så både du skalar den och bryter av stjälken nertill. Kasta inte detta utan ta vara[...]
Källa: nylagat.blogspot.seIbland är jag inne på Tastespotting och spanar efter goda recept. Inte för ofta för jag sparar nästan varannan recept jag stöter på. För länge sedan var jag[...]
Källa: ulrikasmat.blogspot.seJag tycker väldigt mycket om olika soppor, som en lätt lunch eller förrätt. Som soppa och pannkakor tillexempel, det är absolut en favorit. Inte bara för att[...]
Källa: mat365.blogspot.seNär jag hade 40-årsfest i slutet på augusti serverades denna goda soppa tillsammans med en bit Västerbottenpaj till lunch. Det var min underbara svärmor Barbro[...]
Källa: tinasmat.blogspot.seIngredienser 300 g grön sparris 6 dl vatten 1 dl torrt vitt vin 2 st grönsaksbuljongtärningar 2 1 ⁄ 2 dl Kelda ® mellangrädde 2 st avokado 2 krm[...]
Källa: arla.seIngredienser Soppa 1 st gul lök 2 buntar sparris, 400-500 g 25 g smör 5 dl mellanmjölk 1-2 msk kycklingfond 1 dl grädde Vitpeppar, efter smak Salt, efter smak[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser Skalet av 8 vita sparrisar 2 dl grädde 3 dl mjölk 0.5 l hönsbuljong 3 msk mjöl 1 st gul lök 2 st kokta vita sparrisar salt[...]
Källa: recept.nuEgentligen tycker jag att man skall försöka anpassa maten efter säsongens varor men det är inte så lätt nu på vintern. Soppa är nästan alltid ett gott[...]
Källa: kokbokskul.blogspot.seIngredienser 300 g färsk grön sparris 6 dl vatten 1 dl torrt vitt vin 2 tärningar grönsaksbuljong 2½ dl Kelda ® mellangrädde 2 avokado 2 krm grön tabasco[...]
Källa: arla.seNär vi äter grön sparris brukar jag göra soppa på den delen man bryter bort. Det gör du genom att bryta sparrisen rakt av, där den går av är den för hård. De[...]
Källa: lolosmatblogg.blogspot.se