Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 10 recept
Japp idag var den här, dagen då det var dags att skrapa bilrutorna för första gången i höst/vinter. Det blev till att leta fram höstmössan och vantarna till[...]
Källa: kokmedljuvligadofter.blogspot.seIdag har Isak klippt av sig sitt långa hår och han blev så fin och cool. Olivia har också klippt sig och blev jättefin även hon, de klippte upp håret rätt[...]
Källa: mat-ro.blogspot.sePaj är ju världens bästa restmat. Sno snabbt ihop ett pajskal, lägg i vad som finns i kylskåpet och häll på en äggstanning. In i ugnen och så är den klar lagom[...]
Källa: theeverydaysweetlife.blogspot.seEn härlig paj som passar så bra nu när vi har en så fantastisk svamphöst. Pajen går också bra att göra med trattkantareller. Pajskalet är enkelt, degen ska[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seHej! Hoppas ni har det bra denna lördag. Lite grått och ruggit väder har vi haft idag, men man får ändå passa på att njuta av alla vackra höstfärger ute innan[...]
Källa: therese-gottochblandat.blogspot.seNu är det hög tid att frossa i kantareller och jag bjuder på en krämig kantarellpaj som blev väldigt god. Avnjutes som ensamrätt tillsammans med en god sallad[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seSkulle leta fram den goda pajen med kantareller och Västerbottensost men inser att jag har glömt dela med mig av det receptet. Men här kommer det, bättre sent[...]
Källa: mat-ro.blogspot.seMed höstens skörd av härliga kantareller blev det en god paj på både kantarell och lax. Spara gärna några svampar för dekoration. Pajdeg 150 g smör 1,5 dl[...]
Källa: lottaskok.blogspot.se3 dl vetemjöl (eller dinkel) 2 krm salt 150 g smör 1-2 msk vatten Fyllningen 1 liter rensade kantareller( jag tog fram 3 creme fraiche brk som jag har frusit[...]
Källa: vxlhaxanfranorrland.blogspot.seIngredienser Pajdeg 2,5 dl dinkelmjöl , siktat 75 gram smör , tärnat, kylskåpskallt 0,75 dl kesella , lätt Fyllningen 200 gram kantareller 0,5 st gul lök(ar)[...]
Källa: tasteline.com