Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 9 recept
Antal portioner: 4 Färdigt på: 10 min Ingredienser 400 g oxfilé (lövtunna skivor) 4 msk finhackad blekselleri hyvlad parmesan olivolja 1/2 st citron 1 krm[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Färdigt på: 1h Ingredienser Rödbetor och getost 3 st stora rödbetor, skalade 1 l vatten 1 msk salt 150 g getost Garnering 2 msk honung,[...]
Källa: recept.nuDetta är nog en av de godaste rätterna jag vet.... finns den som förätt på restaurang så tar jag nästan alltid den, superlätt att göra hemma också. Har haft[...]
Källa: alexmumsmums.blogspot.seJag gillar som sagt förrätter och en av mina favoriter i den kategorin är carpaccio på oxfile. Igårkväll när vi åt en trerättersmiddag utan varmrätt (två[...]
Källa: minmatblogg.blogspot.seBusenkel men jättegod förrätt som man svänger ihop på ett litet kick! Carpaccio på fänkålssalami med tryffelmajonnäs fänkålssalami ruccola Hellman's majonnäs[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seDen här har jag bloggat om tidigare och är fantastich gut. Vill man förenkla det så kan man använda bresaola istället för oxfilé, men originalreceptet kommer[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seCarpaccio på oxfilé är en riktigt lyxig och festlig förrätt. Att den går snabbt att fixa är ju också ett stort plus. 4 pers 300-400 gram oxfilé C:a 1/2 dl[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seEn efterrätt jag har haft förmånen att smaka. Carpaccio på päron 4 port 4 st fasta gröna päron 2 dl vitt vin 100 g socker 1/2 knippe mynta 35 g rostade[...]
Källa: gourmetsallskapet.blogspot.comDen här är en riktig höjdare. Om man inte ids göra dressingen kan man ta Hellmann's majonnäs och blanda ut med lite dijonsenap, citronsaft och vatten.[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.se