Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 10 recept
Jag gillar som sagt förrätter och en av mina favoriter i den kategorin är carpaccio på oxfile. Igårkväll när vi åt en trerättersmiddag utan varmrätt (två[...]
Källa: minmatblogg.blogspot.seGå till en saluhall och be personalen i köttdisken om fyra skivor carpaccio på oxfilé (ca 300 g). Då får du riktigt lövtunna skivor som riktigt smälter i[...]
Källa: paskok.blogspot.seAtt äta rått kött kan många tycka är lite läskigt. Köttet i sig smakar inte så mycket, det är kryddan och tillbehören som förgyller rätten. Visst skall man[...]
Källa: dalmatianmom.blogspot.seFantastiskt god förrätt. Jag har bloggat om den förut men den är värd ännu en plats i rampljuset. Tips till nyårsafton! Carpaccio med löjrom och pepparrot ca[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seÅrets sista blogginlägg. Den här godingen vet ni ju att jag bloggat om förut. Men här kommer den med bresaola istället för oxfilé. Då behöver man inte vänta på[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 400 g oxfilé i tunna skivor (be om hjälp i köttdisken) 120 g parmesanost 1 st selleristjälk + selleriblad 8 msk olivolja Salt,[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 200 g saltrulle eller oxfilé 0.25 st baguette, i tunna skivor 1 näve kantareller 1 msk olivolja till stekning Flingsalt, efter[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser Carpaccio 100 g färsk oxfilé 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar, nymald Majonnäs 1 st äggula 0.5 tsk dijonsenap 0.5 st citron,[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 200 gram fryst reninnanlår 0.5 dl olivolja 1 tsk salt 1 tsk grovt krossad svartpeppar 100 gram riven lagrad Västerbottenost[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 16 st skogschampinjoner 0.5 st citron, pressad 1 dl god olivolja 50 g färskriven parmesan 1 dl cocktailkapris 2 dl machésallad[...]
Källa: recept.nu