Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 68 recept
Ingredienser Dag 1 2 dl ljummet vatten 2.5 dl Vetemjöl 1 msk flytande honung Dag 3 1 dl ljummet vatten 1.5 dl Vetemjöl Dag 4 1 dl ljummet vatten 1.5 dl[...]
Källa: recept.seHej husmor. Idag har jag satt min livs första surdeg! Det är till ett av bröden vi ska baka i skolan nästa vecka så jag hoppas verkligen den blir bra... Men[...]
Källa: annasmatkoll.blogspot.seAlla har väl nybörjartur ibland? Jag antog jag haft det, för brödet blev så gott! Så jag bestämde mig för att göra ett försök till. Surdegen bubblade dock[...]
Källa: bakformen.blogspot.seKring flytten med allt vad det innebär var det ingen som orkade baka här hemma, utan vi fick äta köpebröd. För det mesta köpte vi Saltå kvarns bröd som[...]
Källa: ekovardag.blogspot.seNu så kommer ni äntligen att få se resultatet av min surdeg som jag först inte trodde skulle bli något smaskigt bröd av, MEN jag hade fel. Den mystiska degen[...]
Källa: emmixad.blogspot.seFörra veckan höll jag på med min lilla surdeg som matades & pysslades om. I fredags bakade jag bröd av surdegen med ett toppen resultat, så jag blev, för[...]
Källa: emmixad.blogspot.seMin lilla surdeg har kommit till sin fjärde dag i livet & det är dags att mata den igen :0) Surdeg dag 4: 1 1/2 dl ekologiskt vetemjöl 1 dl ljummet vatten[...]
Källa: emmixad.blogspot.seSå där ja, det är dag tre & min lilla surdeg har kommit igång & börjat jäsa. Än så länge ser det mycket lovande ut & så är det också dags att mata[...]
Källa: emmixad.blogspot.seNu så har jag kavlat upp ärmarna än en gång & gett mig på projekt surdeg. Jag har inte riktigt lyckats tidigare så jag känner mig nu redo att fortsätta[...]
Källa: emmixad.blogspot.seJag har länge tänkt baka surdegsbröd, men med ett misslyckande i bagaget, har det tyvärr inte blivit något mer försök, förrän nu.... Jag bloggade runt och så[...]
Källa: gourmetmorsan.blogspot.seHär kommer recept på surdegen jag använde bl.a. till surdegslimpor . Surdeg Dag1 1 dl vatten, ca 40 grader 1 dl grovt rågmjöl Blanda vatten och mjöl i en[...]
Källa: mat-ro.blogspot.seSurdegen är bra för brödets struktur, smak och hållbarhet. Färdigt på 3 dagar Ingredienser Dag 1: 2.5 dl rågmjöl 2 dl vatten Dag 3: 1 dl rågmjöl 1 dl vatten[...]
Källa: minstorafetamatblogg.blogspot.seIngredienser: Dag 1, kväll: 1 dl rågsurdegsgrund 3 dl ljummet vatten 180 g rågmjöl (cirka 3 dl) 4 dl Saltå 4-kornsblandning 6 dl vatten Att göra: Blanda[...]
Källa: mitt-stora-koksaventyr.blogspot.seVill berätta en glad nyhet för er som inte vågat er på att sätta en surdeg så finns det nu två olika färdiga surdegar att köpa. En vetesurdeg och en rågsurdeg.[...]
Källa: nylagat.blogspot.seLite längre fram i denna veckan har jag tänkt att baka bröd på surdeg av vete. Här får du nu ett recept på en vetesurdegsgrund som är enkel att lyckas med. Så[...]
Källa: nylagat.blogspot.se