Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 18 recept
Alla har väl nybörjartur ibland? Jag antog jag haft det, för brödet blev så gott! Så jag bestämde mig för att göra ett försök till. Surdegen bubblade dock[...]
Källa: bakformen.blogspot.seKring flytten med allt vad det innebär var det ingen som orkade baka här hemma, utan vi fick äta köpebröd. För det mesta köpte vi Saltå kvarns bröd som[...]
Källa: ekovardag.blogspot.seIngredienser: Dag 1, kväll: 1 dl rågsurdegsgrund 3 dl ljummet vatten 180 g rågmjöl (cirka 3 dl) 4 dl Saltå 4-kornsblandning 6 dl vatten Att göra: Blanda[...]
Källa: mitt-stora-koksaventyr.blogspot.seAtt baka med surdeg behöver inte alls vara svårt. Själv förstod jag ingenting när jag läste på nätet om hur man ska göra. Men efter ett tag, och efter ett par[...]
Källa: sottsaltochsurdeg.blogspot.seHej Först och främst vill jag bara meddela att temaveckan på bloggen kommer bli "Amerikanska bakverk" som Ni röstat fram. Temaveckan börjar på måndag och[...]
Källa: victoriajohanna.blogspot.seHar fått lite frågor gällande surdeg. Detta nästan omöjliga hälsofenomen. Det är rätt många saker som spelar in för att lyckas. Men här kommer lite recept och[...]
Källa: victoriajohanna.blogspot.seI dag har jag och Ludvig varit på en liten utflykt. Vi började med ett besök på Solhaga Stenugnsbageri . Jag och Sara Wennerström, som äger bageriet, har följt[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.seEn solig höstdag som denna luktar det kålsoppa i vårt kök :-) ! Solen skiner, träden är färgglada och min surdeg är[...]
Källa: milostartorcupcakes.blogspot.seI dag har jag och Ludvig varit på en liten utflykt. Vi började med ett besök på Solhaga Stenugnsbageri . Jag och Sara Wennerström, som äger bageriet, har följt[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.seMin allra första surdegsgrund! Annan typ av surdeg... Byxor som tog 4 år på sig att bli klara! Kamouflagemjukisar till liten! Hej hallå, jag är här![...]
Källa: sveaspunkt.blogspot.comIdag har jag hämtat min assistent! Och det var i grevens tid för russinjästen jag satte för några dagar sedan, klicka här om du vill se hur, började bubbla så[...]
Källa: hemkarahanna.blogspot.comMin allra första surdegsgrund! Annan typ av surdeg... Byxor som tog 4 år på sig att bli klara! Kamouflagemjukisar till liten! Hej hallå, jag är här![...]
Källa: sveaspunkt.blogspot.com.flickr-photo { border: solid 0px #000000; }.flickr-yourcomment { }.flickr-frame { text-align: left; padding: 3px; }.flickr-caption { font-size: 0.8em;[...]
Källa: paindemartin.blogspot.seJa idag ska jag sätta en råg surdeg, en som man kan dela upp i många bitar och slänga ner i frysen, ta upp dagen innan brödbaket... 5 dagar... sen blir det[...]
Källa: tulipansbakverk.blogspot.seKan man lägga surdeg i pannkakssmeten? Ja, det kan man faktiskt! Blir det gott? Ja, det blir det faktiskt! men det visste jag inte innan... det var en ren[...]
Källa: smakligtochgott.blogspot.se