Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 19 recept
Hej husmor. Idag har jag satt min livs första surdeg! Det är till ett av bröden vi ska baka i skolan nästa vecka så jag hoppas verkligen den blir bra... Men[...]
Källa: annasmatkoll.blogspot.seFörra veckan höll jag på med min lilla surdeg som matades & pysslades om. I fredags bakade jag bröd av surdegen med ett toppen resultat, så jag blev, för[...]
Källa: emmixad.blogspot.seMin lilla surdeg har kommit till sin fjärde dag i livet & det är dags att mata den igen :0) Surdeg dag 4: 1 1/2 dl ekologiskt vetemjöl 1 dl ljummet vatten[...]
Källa: emmixad.blogspot.seNu så har jag kavlat upp ärmarna än en gång & gett mig på projekt surdeg. Jag har inte riktigt lyckats tidigare så jag känner mig nu redo att fortsätta[...]
Källa: emmixad.blogspot.seHär kommer recept på surdegen jag använde bl.a. till surdegslimpor . Surdeg Dag1 1 dl vatten, ca 40 grader 1 dl grovt rågmjöl Blanda vatten och mjöl i en[...]
Källa: mat-ro.blogspot.seLite längre fram i denna veckan har jag tänkt att baka bröd på surdeg av vete. Här får du nu ett recept på en vetesurdegsgrund som är enkel att lyckas med. Så[...]
Källa: nylagat.blogspot.seJag älskar surdeg. Jag älskar doften av surdeg, smaken av surdeg och hur den ändrar utseende dag för dag. Surdeg är helt fantastisk. Den kan göra underverk.[...]
Källa: sottsaltochsurdeg.blogspot.seEgen surdeg är så mycket bättre än den man kan köpa i affären och jätte lätt att göra också. Grundrecept för ca 1 liter Dag 1 2 dl ljummet vatten 2,5 dl[...]
Källa: sugarandspice-emelie.blogspot.seGrundrecept ca 1 liter Dag 1 2 dl ljummet vatten 2,5 dl rågmjöl 1 msk flytande honung Dag 3 1 dl ljummet vatten 1 dl rågmjöl Dag 4 1 dl ljummet vatten 1 dl råg[...]
Källa: sugarandspice-emelie.blogspot.seRecept på surdegsbröd och surdeg. Bröd bakat med surdeg blir gott, nyttigt, har lågt gi, håller längre och smakar mer. Går bra att frysa. Godast om det får[...]
Källa: surdegsmilla.blogspot.seDel IIII God morgon Har degen överlevt natten? Idag är det dags för matning av surdegen och nu ska det vara aktivitet i den med bubblor och en syrlig doft.[...]
Källa: victoriajohanna.blogspot.seDel III Hej Det verkar inte gå så bra för oss. Ingen som fått bubblor, synliga på ytan alltså? Vid det här laget ska det bubbla på rätt bra! Men, vi får inte[...]
Källa: victoriajohanna.blogspot.seFärdigt på: 0h Ingredienser Till 2 limpor. Dag 1: 2.5 dl rågmjöl 2 dl vatten Dag 3: 1 dl rågmjöl 1 dl vatten Dag 4: 1 dl rågmjöl 1 dl vatten Gör så här 1.[...]
Källa: recept.nuI dag har jag satt min första surdeg. Vi får väl se hur detta går. Har fått för mig att det blir bättre när man väger ingredienserna, men det kanske mest är[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.seNär jag pluggade för en herrans massa år sedan så bakade jag en del på surdeg. Nu på senare tid har jag helt plötsligt börjat tycka att det känns jobbigt och[...]
Källa: saltosott.blogspot.se