Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
2 krukor romansallad 4 skivor vitt bröd 2 ansjovisfiléer 100 g färskriven parmesanost 3 dl Gräddfil 1 tsk fransk senap salt och peppar Betyg: Antal röster: 0[...]
Källa: skanemejerier.seAntal portioner: 4 Färdigt på: 15 min Ingredienser 1 kruka romansallad 4 skivor lantbröd 1 klyfta vitlök, riven 4 dl riven parmesanost 3 st sardellfiléer 1[...]
Källa: recept.nuIngredienser 3 skivor vörtbröd 1 st äpple 3 msk Svenskt Smör från Arla 1 huvud romansallad 150 g Kvibille ® cheddar 6 mån Ansjovisdressing: 75 g[...]
Källa: arla.seIngredienser - 2 port 1 msk lättmajonnäs 2 msk fraiche, 8 % ev. låglaktos 1 sardell, finhackad ½ vitlöksklyfta, riven 1-2 msk vatten 3+2 msk riven[...]
Källa: deffmat.blogspot.seTorsdag och en vecka kvar till Miami. En härlig men poängfarlig mathelg stundar. I morgon har vi ettårig förlovnings dag och ska göra en härlig fiskrätt,[...]
Källa: gourmet-light.blogspot.seVi hade över 27 grader igår. Sommar! Hoppas det inte var sommarens enda riktiga värmedag. När det är varmt ute är det gott att äta något salt och kallt. Vad[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seNär jag och min man var på bröllopsresa 2004 åt jag min första Caesarsallad och sedan dess är jag såld på denna rätt :-) Rätten skapades i Tijuana, Mexiko på[...]
Källa: tinasmat.blogspot.seVeckans tema är ju sallader och då måste jag ju bara prata om min favoritsallad. Caesarsallad, eller heter det ceasarsallad(?), är en favorit som ligger mig[...]
Källa: ulrikasmat.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 1 st ägg 1 msk vitvinsvinäger 3 st sardeller eller anjovisfiléer 1 tsk fransk senap, ljus 1 klyfta vitlök, pressad 1 dl olja 1[...]
Källa: recept.nuIngredienser 5 skivor vörtbröd 3 msk Svenskt Smör från Arla 2 huvuden romansallad 1 kvist grönkål Dressing: 2 1 ⁄ 2 dl Arla Köket ®[...]
Källa: arla.seAntal portioner: 4 Ingredienser 600 g rödtunga 1 kruka romansallad 4 skivor vitt bröd 1 liten burk ansjovis 2 äggulor 1 bit parmesanost 2 msk olivolja 0.5 dl[...]
Källa: recept.nu