Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 12 recept
Ingredienser 500 g oxfilé 750 g potatis 4 msk Svenskt Smör från Arla Smörbakta lökar: 200 g små lök salt och peppar 50 g Svenskt Smör från Arla 1 dl[...]
Källa: arla.seAntal portioner: 4 Ingredienser 600 g oxfilé 4 gula lökar 1 kg potatis 20 g finhackad persilja 4 äggulor Gör så här 1. Skiva, strimla och tärna oxfilén i[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 600 g oxfilé 4 gula lökar 1 kg potatis smör till stekning salt och malen vitpeppar 20 g finhackad persilja 4 äggulor Gör så[...]
Källa: recept.nuEn underbart god rätt som passar perfekt till middagsbjudningen. Original receptet är med oxfilé och det tycker jag definitivt ska vara på en bjudning. Annars[...]
Källa: emiliasmatochbak.blogspot.seSå där ja, då var vi återbördade till vårt kök igen efter några dagars avkoppling bland Köpenhamns (glädje) kvarter! Det var ett kärt återseende, det är på tok[...]
Källa: martenssonskok.blogspot.seOm man vill ha något extra när det väl blivit fredagkväll, men inte är upplagd att laga något jätteavancerat, vad gör man då? Ja, varför inte Biff Rydberg.[...]
Källa: postgardsromantik.blogspot.seBiff Rydberg är egentligen inget konstigare än grovt tärnad stekt oxfilé, råstekt potatis, stekt lök, äggula och oftast någon sorts senapsgrädde eller -kräm.[...]
Källa: lottakruse.blogspot.seBiff Rydberg är ju en slags lyxig pyttipanna gjord på oxfilé och det är ju bara hur gott som helst! Glöm för all del inte senapscremen - den ger verkligen en[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seBiff Rydberg är ju som en slags lyxig pytt-i-panna och denna gång gjorde vi den på hjort, därav namnet. En vild Rydberg helt enkelt. Annars är originalet gjort[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 600 g oxfilé 8 stora potatisar 2 stora gula lökar 50 g smör salt och svartpeppar persilja Gör så här 1. Skär köttet i ungefär[...]
Källa: recept.nuSå här i sommartid kan det ibland bli lite mat över efter allt grillande och matjessillätande. För att inget skall gå till spillo brukar jag då göra en[...]
Källa: gourmeten.blogspot.seTänk, veckan gick och det blev fredag igen. Vad skönt! Dags för lite enkel, men god, mat - och vin därtill! Det gäller att maten går hyfsat fort att laga om[...]
Källa: postgardsromantik.blogspot.se