Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 13 recept
Ingredienser 0,75 kg vitkål 1 msk ljus sirap 400 gram köttfärs 0,5 tsk salt 1 krm svartpeppar, malen 1 krm kryddpeppar, mald 1 tärning(ar) köttbuljong 3 dl[...]
Källa: tasteline.comDet här receptet på kålpudding provade jag första gången förra året och gillade det. Det var Pernilla Elmqvist från Sveriges Mästerkock som lanserade det.[...]
Källa: matlagarna.blogspot.seDe hade kålhuvuden för 1 krona styck på flygis när jag va där och handlade... Kom då på att jag borde testa göra kålpudding! Det va så länge sen jag åt det att[...]
Källa: mat365.blogspot.seMin svärmor gjorde alltid sin kålpudding uppe på spisen i en gryta och då kallade hon det för Kålmölj. Gjorde min kålpudding/kålmölj i min Slow Cooker. Kålen[...]
Källa: onecupof.blogspot.seKålpudding är något som våra barn och ungdomar alltid har gillat. För några dagar sedan sa mellersta dottern att hon tyckte det var länge sedan vi hade det, så[...]
Källa: blommorifonstret.blogspot.seVåra barn och ungdomar har alltid tyckt mycket om kålpudding så nu tyckte mellersta dottern det var länge sedan så hon önskade sig det. Där är dessutom så[...]
Källa: blommorifonstret.blogspot.seRätt gött att komma hem och så är middagen i form av en kålpudding klar. En gammal klassiker helt enkelt. Yääs! Top notch! Nu väntar en dag fylld med[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seKålpudding är bland det godaste på bordet. Men det äter man ju inte så ofta direkt. Det tar ju ett tag att fixa men så gott det är! 1 huvud färsk vitkål,[...]
Källa: annikasbakeryhouse.blogspot.comAntal portioner: 4 Ingredienser 1 st vitkålshuvud 500 g fläskfärs 1 dl grädde 100 g grötris (kokt i mjölk och 2 kalvbuljongtärningar) 0.5 dl kallt vatten 1 st[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Färdigt på: 40 min Ingredienser 1 st vitkålshuvud 500 g fläskfärs 1.5 dl grädde 2 msk flytande kalvbuljong 0.5 dl kallt vatten 0.5 st gul[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 2 st färska kålhuvuden 400 g lammfärs 200 g fläskfärs 2 dl risgryn 1 dl ströbröd 1 st äggula hönsbuljong mjölk mörk sirap salt[...]
Källa: recept.nuVitkål är ju jättenyttigt och har ända sedan romarriket använts mot t ex baksmälla. Den här varianten brukar min bästa kompis Anne göra. Fast jag har förenklat[...]
Källa: gladaryttarna.blogspot.seI vanliga fall är jag inte så mycket för att ändra på klassiker som redan är supergoda, men idag gjorde jag ett litet undantag. I vanliga fall gör jag min[...]
Källa: hallonblabar.blogspot.se