Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 6 recept
persiljerot fick utgöra kvällens "man tager vad man haver" middag. Vi hade inte mycket solrosolja att fritera i så det fick bli hälften olja hälften smör.[...]
Källa: casaspangtorp.blogspot.seRevbensspjäll är bra och lätta att grilla, använder du tunna revben behöver man inte förkoka dem. Om man använder tjocka revben, koka dem 40 minuter i vatten[...]
Källa: lolosmatblogg.blogspot.seVarje gång jag äter revbensspjäll förundras jag över varför jag inte köper det oftare. Så enkelt och så gott. Här i en lite juligare tappning med svartvinbär,[...]
Källa: nysansmat.blogspot.seDetta goda recept gjorde min mormor och sedan min mamma. Jag har lärt mig det och sedan gjort det många gånger. Alltså en klassiker i vår familj. Senapen gör[...]
Källa: lolosmatblogg.blogspot.seAntal portioner: 6 Färdigt på: 3h 50 min Ingredienser Revbensspjäll 1.6 kg tjocka revbensspjäll, styckade 1 dl tamari eller annan soja 1 dl flytande honung 1[...]
Källa: recept.nuRevbensspjäll är så gott att knapra på! Här med en härlig sötma av honung! Grilljerade i ugn rikligt kryddade. Såsen gjord på stekskyn & du har en ljuvlig[...]
Källa: josla-dyslexi.blogspot.se