Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
Ingredienser 1 stort bröd 30 g Jäst 2.5 dl ljummet vatten 4 msk grekisk youghurt 10% 2 msk olja 2 tsk Salt 1 tsk Socker 450 g Vetemjöl Dessutom 4 msk olja[...]
Källa: recept.seJättegott indiskt bröd som passar till det mesta. 6 st 2 dl mjölk 1 dl yoghurt 1 ägg 3 msk rapsolja 1 tsk salt 2 tsk socker ½ tsk bakpulver ½ paket[...]
Källa: hungriga.blogspot.seNaanbröd är ett måste när man är på indiskrestaurang men det är inte så svårt att göra själv. Dom är godast nygrädde så tänk på att göra dom nära inpå[...]
Källa: kalasmums.blogspot.se. Här kommer receptet på naanbrödet jag bakade i fredags. Gott och enkelt, men de var inte goda att spara och äta dagen efter. Så mitt tips är att baka dem så[...]
Källa: mor-mia.blogspot.seHär kommer Anettes recept på naanbröden hon bjöd på till den indiska middagen. Naanbröd 1 pkt torrjäst eller ett paket vanlig jäst, 50 gram 3 dl vatten,[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seFluffigt bröd som passar bra till kryddstark indisk mat. Naanbröd (10 st) 25 g jäst 1 dl mjölk 1 ägg, uppvispat 2 dl naturell yoghurt 2 msk rapsolja 1 tsk[...]
Källa: fudgekakan.blogspot.seEtt gott tillbehör till en indisk måltid. Det blir inte riktigt som det som gräddats i en indisk tandooriugn, men gott nog. 6 bröd 7½ dl vetemjöl 2 dl[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seAlla som följt mig på bloggen tidigare vet att jag har en förkärlek för indisk mat. För att en indisk måltid ska bli fullständig krävs ett gott naanbröd. Jag[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seNaanbröd är indiskt och fungerar fint till den kryddiga maten. Här testade jag ett recept från Bonniers kokbok . Brödet blev väldigt gott, men gör jag det[...]
Källa: minfruktsallad.blogspot.seJag håller på med en skafferiinventering. Alla de små kryddpåsarna från allehanda ställen ska hällas upp i varsin burk och prydligt förses med varsin etikett.[...]
Källa: spralligast.blogspot.seJag håller på med en skafferiinventering. Alla de små kryddpåsarna från allehanda ställen ska hällas upp i varsin burk och prydligt förses med varsin etikett.[...]
Källa: spralligast.blogspot.se