Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
Antal portioner: 8 Ingredienser 6-8 st krustader 1 liten burk små morötter persilja smält matfett Fyllning: 100 g champinjoner, färska eller från burk 1 liten[...]
Källa: recept.nuPerfekt till fördrinken eller varför inte till tilltugg lite senare på kvällen :)! Krustaderna har jag köpt färdiga och de finns i olika storlekar, och[...]
Källa: mariellsrecept.blogspot.seEn enkel förrätt eller som en del av ett buffébord - krustader går att servera både varma och kalla. Här testade jag båda varianterna, varma som jag fyllde[...]
Källa: mingodasida.blogspot.seHello, säger jag bara. Anette och jag åt ännu en kulinarisk tillrättning förra helgen. Crap a doodle, så gott. CRAP. A. DOODLE! Till det åt vi vitlöksbröd och[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seDen här gjorde jag till kräftskivan. Fantastiskt gott potatismos och det bler supergott att stoppa i frasiga krustader och toppa med lite ännu mera gott.[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seÄnnu ett tilltugg som serverades i fredags. Krustader med champinjonstuvning 6 champinjoner 1 shalottenlök 1 klick smör 0,5 msk mjöl 1 msk vitt vin 3 msk[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seSpröda krustader med olika fyllningar är jättegott som små tilltugg till fördrinken. Passar även till buffén. Värm krustader i ugnen på ca 150 g tills de är[...]
Källa: lindasgoda.blogspot.seIdag är jag glad över två saker. 1. Det är jullov. Jag ska bara handla alla klappar, pynta granen och fixa lite sånt först. Sen blir det avkoppling, god mat,[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seSå var det freeeedag! Efter en vecka med både kvällsskola och sambedömning av nationella ersättningsprov så ska det bli skönt att få lite helg. Vi har planerat[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seAntal portioner: 12 Ingredienser 12 st krustadformar 300 g kycklinglever, fryst salt och peppar 1 st gul lök, stor 4 st ansjovisfiléer 2 msk ansjovisspad 1-2[...]
Källa: recept.nuKrustader är så 60- och 70-tal, jag förknippar krustader med kantarellstuvning serverade, företrädesvis, på kräftskiva eller till nyår. Jag har länge, länge,[...]
Källa: catsbakochmat.blogspot.se