Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
Bakade lite härligt gott vörtbröd i veckan. Så gott till lite nygriljerad julskinka eller med några skivor god cheddarost på. Den flytande vörten köpte jag på[...]
Källa: cupcakesfluffan.blogspot.seAtt baka med vildjäst har blivit lite av en favorit. Jag har provat olika bröd under hösten och eftersom det snart är jul så blev det ett vörtbröd häromdagen.[...]
Källa: iingeborgskok.blogspot.se50 g margarin 1 flaska porter (33 cl) ½ flaska julmust (33 cl) 25 g jäst 1 tsk mald pomerans 3/4 dl mörk sirap ½ msk mald ingefära 1/4 msk mald[...]
Källa: veronica-bakar.blogspot.seI dag har jag bakat vörtbröd för första gången i mitt liv. Var ju inte så mycket svårare än att baka ett vanligt bröd. Varför trodde jag det egentligen?![...]
Källa: mumsfillibaba.blogspot.seSå grått och trist det är ute, har ni fått nog än? Igår morse när vi vaknade var det ett tjockt vitt lager av frost ute. Så vackert det var! Även jag som inte[...]
Källa: amyspieceofcake.blogspot.seJag skållar mjölet och får ett saftigt och hållbart bröd. Passar bra till skinkan och leverpastejen på julbordet. Ingredienser till 2 limpor 17 dl rågsikt[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seBakade lite härligt gott vörtbröd i veckan. Så gott till lite nygriljerad julskinka eller med några skivor god cheddarost på. Den flytande vörten köpte jag på[...]
Källa: cupcakesfluffan.blogspot.seI dag har jag bakat vörtbröd för första gången i mitt liv. Var ju inte så mycket svårare än att baka ett vanligt bröd. Varför trodde jag det egentligen?![...]
Källa: mumsfillibaba.blogspot.seVörtbröd utan russin Vad gör man när det finns svagdricka kvar efter vörtbrödet med surdeg? Det är ju ingen riktig vört men alternativet att hälla ut[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser Skållning: 2 dl svagdricka 100 g rågmjöl,fint Raskdeg: 1 dl svagdricka 80 g jäst 100 g rågmjöl,fint Bortgöring: 1,4 dl[...]
Källa: recept.nuHär kommer ytterligare ett recept på vörtbröd, denna gång med surdeg. Det jag bakade sist var gjort på vanlig jäst. Då skållade jag också mjöl och kryddor och[...]
Källa: iingeborgskok.blogspot.se