Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
Ingredienser 1 st gul lök 2 st vitlöksklyftor Svenskt Smör från Arla till stekning 1 ⁄ 2 g saffran 2 1 ⁄ 2 dl avorioris 5 dl vatten 3 msk konc[...]
Källa: arla.seEfter lite kompromisser och faktumet att det skulle ta sisådär en par dygn att tina den planerade älgsteken blev det en Paella till lördagsmiddag. Det stora[...]
Källa: livsnjutarna-i-orebro.blogspot.seJag föredrar helt klart råris framför fullkornsris. Det enda tråkiga med råris att koktiden är så lång, det ska koka i 45 minuter. Nästa gång jag kokar ris[...]
Källa: saltosott.blogspot.seJag har läst så många gånger om blomkålsris men aldrig provat laga det själv... Men nu har jag slagit till och gjort Paella med blomkålsris! Det var så gott![...]
Källa: ryskadockor.blogspot.seDen här Paellan blev den allra första som jag har gjort. Jag utgick från ett par olika recept och mitt eget tycke och smak för då blir det som bäst. En spansk[...]
Källa: helenasmatresa.blogspot.seAntal portioner: 4 Färdigt på: 60 min Ingredienser 600 g kycklingbröst 0,5 dl olivolja 1 gul lök 3 vitlöksklyftor 3 färska tomater 4 dl hönsbuljong 4 dl[...]
Källa: recept.nuDet gick till såhär. Bara tjollahejsan, hoppsan och tadaaa!!! En grym paella på stranden! Med lite osunt förnuft, en förbannad vilja och gnutta galenskap[...]
Källa: kokskatten.blogspot.seEtt recept från boken Morberg så gott som grön . Har aldrig nånsin köpt edamamebönor förut, gick och letade bland grönsakerna, torkade bönor och bland[...]
Källa: mat365.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 4 st kycklinglår med ben 1 tsk salt 4 dl ris 1 tsk salt 1 st kuvert à ½ g saffran 4 dl hönsbuljong 1 st röd paprika 3 st[...]
Källa: recept.nuEndast två gånger i mitt liv har jag ätit paella. Första gången lagade jag till den själv. Det var en herrans massa år sedan - någon gång i slutet av[...]
Källa: favoritrecept.blogspot.sePaella är en av Spaniens nationalrätter och det finns förstås en massa sätt att göra den på. Jag tycker om när man blandar kyckling och skaldjur, det ska ju[...]
Källa: matochodla.blogspot.se