Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 95 recept
Kycklingröra och ugnsrostad vitkål Frysreningen fortsätter! Jag hittade kycklingfiléer i frysen och det fick bli en god kycklingröra som jag smaksatte med[...]
Källa: vardagfest.blogspot.seKom på att jag inte har testat att fritera kyckling. Så nu fick fritösen gå varm igen! Och jag måste säga att detta var väldigt gott! Kycklingen var så[...]
Källa: mat365.blogspot.seIgår gjorde jag en kycklinggryta med balsamvinäger. Balsamvinäger har blivit en ny favorit hos mig. I somras använde vi den nästan varje gång vi marinerade[...]
Källa: mat-ro.blogspot.seGrillad gårdskyckling Stange mathavre med sparris och rotsaker samt en pepparotssås Beräkna ca 125-140 gram kycklingfilé per person. Jag har använt en lokal[...]
Källa: christiansrecept.blogspot.seDen här blev riktigt god. Jag gjorde den utan rädisor och morötter men med grillad paprika. Citronkyckling Antal portioner:4 1 färsk hel kyckling 50 g[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seGenom att blanda i bönor och havregryn blir bullarna/biffarna lite mjukare och väldigt saftiga. En möjlighet att smyga in baljväxter i maten utan att det märks[...]
Källa: barnsmat.blogspot.seHELSTEKT KYCKLING MED RÖDVINSSKY En stor helstekt kyckling serverad med rödvinssås och helstekta smålökar blir en riktig familjemiddag i bästa söndagsstil. 6[...]
Källa: mat-adoran.blogspot.com4 kycklingburgare ca 6 hg tunna kycklingfiléer, 4 st 2 msk pressad lime 2 msk olja 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar Paprikasås: 1 liten gul lök 1,5 dl stark[...]
Källa: minabastareceptochnagratill.blogspot.seJag hoppas ni har en fin vecka och inte allt för mycket julstress nu. Jag har det inte, jag är klar med allt. Dett recept hittade jag i tidningen Hemmets[...]
Källa: nillasrecept.blogspot.seKALKONFILÉ I PORTVINSSÅS Kalkonfilé är ett fint och magert kött. Här gratinerar vi det i en läcker portvinssås. 4 portioner 500 - 600 g kalkonfilé 1 gul lök 1[...]
Källa: mat-adoran.blogspot.comJag gillar kyckling, men äter det inte så ofta. En av grunderna är att jag inte får tag i kyckling här i Norge som är på nivå med KRAV-märkt kyckling. Jag[...]
Källa: matkick.blogspot.se