Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 10 recept
Har ett våffeljärn hemma för att göra lite tjockare belgiska våfflor,kunde inte bestämma mig för om jag ville ha det eller klassiska våfflor idag, så därför[...]
Källa: cupcakesfluffan.blogspot.seHar länge velat ha ett belgiskt våffeljärn, en vilja som blev ännu starkare sedan vi i USA åt nygräddade våfflor med Smucker's breakfastsyrup till frukost[...]
Källa: mingodasida.blogspot.seI går fyllde min sida hela 2år,Hippi Hurra.Tyvärr var jag sjuk.Så i dag har jag nya krafter och firar det med nygräddade våfflor och inte vilka som helst utan[...]
Källa: smulansbakblogg.blogspot.seVi fryser och tröstar oss med belgiska våfflor till lunch... Det här receptet ger 18 st och det räcker med 2-3 per person för att bli riktigt mätt. 25 gr jäst[...]
Källa: annisinthekitchen.blogspot.seHar ett våffeljärn hemma för att göra lite tjockare belgiska våfflor,använder sällan detta då jag helt enkelt glömmer bort att jag har det, men det är ju himla[...]
Källa: cupcakesfluffan.blogspot.seBelgiska våfflor är grymt gott! Ibland får man lyxa till det med massa goa tillbehör. Oftast äter vi dem med bär och grädde! Eller med Nutella. Gott! 4 eko ägg[...]
Källa: annikasbakeryhouse.blogspot.comNu är helgens tårtrace över! Blandat med lite annat förra veckan så blev det inte så mycket tid över för att läsa andra bloggar, men nu har jag intagit[...]
Källa: bengtssonsbaksida.blogspot.seGodmorgon måndag! Eleverna är lediga i veckan och vi har k-dagar. Känns ganska chill faktiskt. Jag behövde en liten brak känner jag. Hoppas ni får en riktigt[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seBelgiska våfflor är mer ett bakverk än en traditionell våffla. Lite som en munk, men ändå inte. Ljummen, tjock och fluffig, pudrad med florsocker och serverad[...]
Källa: catsbakochmat.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser Leilas belgiska våfflor 2 st ekologiska ägg 125 g smör 2.5 dl mjölk 3 % 2 dl vatten 12 g färsk jäst 0.5 tsk salt 0.75 dl[...]
Källa: recept.nu