Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 20 recept
Ingredienser 50 g smör 2 dl havregryn 2 msk socker 2 msk mjölk 2 msk vetemjöl 0.5 tsk bakpulver 0.5 l vaniljglass 2 dl blåbär och hallon Gör så här 1. Värm[...]
Källa: recept.nuDetta är en riktigt gammal dessert..ja inte den på bilden då vi gjorde den i lördags men själva receptet är riktigt gammalt. Historien förtäljer inte vem som[...]
Källa: gottattata.blogspot.seHavreflarn: 75 g smör 1 dl strösocker 1 dl havregryn 1 dl vetemjöl 1 1/2 msk mjölk 1 1/2 msk honung 1/4 tsk bakpulver Glass: 10 dl vispgrädde 1 burk sötad[...]
Källa: skanemejerier.se#fullpost{display:inline;} Äntligen kom det lite snö. Självklart passade vi på och åkte ut till backen för att åka pulka med Emin. Antar att det var fler som[...]
Källa: yaseminskok.blogspot.seHar velat göra Glace au four här så länge! Men det har alltid känts så svårt! Men inte då! Det är raka motsatsen. Alla recept jag hittade innehöll färdiga[...]
Källa: bakhornan.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 250 g hallon (färska eller djupfrysta) 2 st äggvitor 2 msk råsocker 5 msk mandelspån 0.5 l light vaniljglass Gör så här 1.[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 1 sockerkaksbotten 1/2 liter vaniljglass 4 konserverade persikohalvor 3 äggvitor 3 msk strösocker färska bär eller frukt Gör[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 8 Ingredienser 225 g halvtinade hallon 2 st halvliterspaket vaniljglass Botten 2.5 dl havregryn 75 g smör 1 tsk bakpulver 1 msk vetemjöl 1 st[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 1 st sockerkaksbotten 0.5 l vaniljglass 4 st konserverade persikohalvor 3 st äggvitor 3 msk strösocker färska bär Gör så här[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser Sockerkaka, till botten Marängsmet 6 st äggvitor 3 dl socker 1 nypa salt, ca 0.5 krm Fyllning och garnering vaniljglass[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 1 st köpt tårtbotten, gärna choklad 0.5 paket hallonsorbet (à 0,5 liter) 1 paket mangosorbet (á 0,5 liter) 1 paket[...]
Källa: recept.nuEn “Glace au four” betyder “glass i ugn”. Åh, vad gott det är! Jag kan bara säg att det tar lite tid att göra, men det är SÅÅÅÅ värt[...]
Källa: anjasmat.blogspot.seEn festlig och god efterrätt som inte kräver mycket, varken tid eller ingredienser. Det enda är att man måste vara snabb och servera den direkt. För ca 4[...]
Källa: gladaryttarna.blogspot.seAntal portioner: 6 Färdigt på: 1 h Ingredienser 450 g frysta blåbär och hallon Vaniljglass 0.5 dl strösocker 1 dl standardmjölk 1 vaniljstång, urgröpt 1 krm[...]
Källa: recept.nuNu när vi har fint besök fick hon och mannen igår i uppdrag att bestämma morgondagens efterrätt. De fick efterrätterna på min "topp 100 att baka"-lista att[...]
Källa: spralligast.blogspot.se