Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 12 recept
Ingredienser 1 liter färska kantareller 2 msk Svenskt Smör från Arla 2 msk vetemjöl 2 dl vatten 2 dl Arla ® vispgrädde 1 1 ⁄ 2 msk konc svampfond[...]
Källa: arla.seEn helsmarrig sås att servera till nästan vad som helst Detta behöver du: 250 gr kantareller 1 gul lök 1 vitlöksklyfta ½ kruka timjan ½ kruka[...]
Källa: bamseshonung.blogspot.seHärlig sås gjord på skogens guld, gott till det mesta i köttväg. Om man använder sig av frysta kantareller så ska man använda en del av spadet i såsen och lite[...]
Källa: frestelser.blogspot.seSensommarens och hösten guld. 4 portioner 3 dl kantareller 1 liten finhackad gullök 3 dl vispgrädde 1 dl vitt torrt vin eller vatten (gissa vilket som blir[...]
Källa: matpafotbollsvagen.blogspot.seEn fantastisk god sås som tar en stund att göra men det är det värt. Såsen passar utmärkt till bl.a vilt. 4-6 port 2 schalottenlökar 0,5 pkt bacon 3-4 dl[...]
Källa: tinasmat.blogspot.seEfter att ha spenderat ett par soliga timmar i skogen och fyllt en hink med gyllene kantareller slängde jag ihop en gudomlig kantarellsås.. Du behöver;[...]
Källa: ememsbak.blogspot.sePlötsligt händer det! I dag hade jag slutat jobba, hämtat Ida, lagat mat och ätit innan klockan var fem. Så underbart! Kvällen blir så mycket längre och[...]
Källa: mat-ro.blogspot.seGrillad fläskkarré, sparris, squash, paprika och majs serveras med en kantarellsås. Dags att tömma frysen på kantareller nu när dom nya är på väg. Har lite[...]
Källa: matochodla.blogspot.seNu på hösten när man kan få tag i färska kantareller är det härligt att laga till en riktigt fyllig kantarellsås. Servera med fördel till olika slags vilt[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seI höstas blev det många turer ut i skogen för att plocka svamp och vi har därför rätt så mycket i frysen som vi nu börjar smaska av. Min sambo brukar ibland[...]
Källa: matochodla.blogspot.seIngredienser 150 g kantareller 1 msk olivolja 20 g smör 1 st schalottenlök, finhackad 1 tsk vetemjöl 0.5 dl vitt vin 1 dl vispgrädde 0.5 dl mjölk Några[...]
Källa: recept.nuTill fredagens älgfilé serverade jag en kantarellsås. Kantarellsås ½ liter rensade kantareller 2 msk smör salt vitpeppar 2 msk vetemjöl 2-3 dl vispgrädde[...]
Källa: mat-ro.blogspot.se