Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 15 recept
Antal portioner: 4 Ingredienser 4 portionsfiléer av makrill 1 dl vetemjöl smör att steka i Till såsen: 4 krondillkvistar 50 g smör 3 dl grönsaksbuljong salt[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 4 portionsfiléer av makrill salt och malen vitpeppar 4 msk vetemjöl smör till stekning Rabarberkompott: 150 g rabarber 1/2 dl[...]
Källa: recept.nuFärsk makrill har jag aldrig ätit tidigare (vad jag vet i alla fall) utan oftast brukar det bli makrill i tomatsås eller rökt makrill. Vi behöver bli mycket[...]
Källa: ijennyskok.blogspot.seMakrill tillhör Sylvias favorit, här har jag klätt på den panering och stekt den riktigt knaprig i olja. 4 personer 400 gr. Makrillfilé jag valde idag en fryst[...]
Källa: matpafotbollsvagen.blogspot.seStekt makrill är något jag äter varje sommar, men idag var det nog första gången jag tillagade det själv. Testa nya recept är ju (som många vet) bland det[...]
Källa: mor-mia.blogspot.seDen röda bortre byggnaden på bilden är restaurangen. Andra helgen i augusti tillbringade vi på Tjörn. Vi bodde i Skärhamn men åkte även runt på Tjörn, gud så[...]
Källa: nylagat.blogspot.seIgår fiskelycka - idag makrillunch! Dock drog inte jag upp någon, men kämpade med gott mod. Idag stekte vi makrill och åt med nyupptagen färskpotatis, sallad[...]
Källa: sarasdelikatesser.blogspot.seSommarmat på högsta nivå! Ibland när jag får akut hemlängtan så lagar jag denna rätten. Finns inte mycket annat som går upp mot nyfångad makrill, som bara får[...]
Källa: vanillaskykitchen.blogspot.seEtt säkert vårtecken! Makrillen har gått till och är nu som allra bäst. Spenaten kan ersättas med grönkål eller svartkål. 2 portioner 4 små makrillfiléer salt[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seMakrillfiléer i en god sås med grov senap och massor av dill är en god sommarrätt. Servera med nykokt potatis. Ingredienser till 2 portioner 4 små[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seEtt recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Enkelt recept, men väldigt gott! Det behöver inte vara så avancerat för att det ska vara gott! 4[...]
Källa: mat365.blogspot.seNu är det dags för garnmakrillen igen! Här kommer en favorit i repris med massor av dill. Servera med nykokt färskpotatis. Ingredienser till 2 portioner 4 små[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seEtt recept från boken Husmanskost från Allt om mat. Kan inte minnas att jag nånsin gjort något med färsk makrill förut. Väldigt gott var det i alla fall! 4[...]
Källa: mat365.blogspot.seIngredienser 2 st makrill , hela salt och peppar smör , till formen 2 st ägg 2 dl grädde 250 gram spenat muskot, färskriven Till servering 1 st citron(er)[...]
Källa: tasteline.comFärsk makrill har jag aldrig ätit tidigare (vad jag vet i alla fall) utan oftast brukar det bli makrill i tomatsås eller rökt makrill. Vi behöver bli mycket[...]
Källa: ijennyskok.blogspot.se