Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 12 recept
Antal portioner: 4 Ingredienser 500 g grytbitar av älg 10 steklökar smör att steka i salt och malen vitpeppar 2 msk vetemjöl 2 dl porter 3 dl mörk oxbuljong 2[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 6 Ingredienser olivolja 1 st rödlök, skalad och finhackad 2 st morötter, skalade och hackade 0.5 st kålrot, skalad och tärnad 1 kvist färsk[...]
Källa: recept.nuIngredienser 500 g innanlår av älg 3 gula lökar 2 morötter 2 msk smör 250 g svamp 1 1/2 dl buljong 1 1/2 dl grädde rönnbärsgelé salt och malen vitpeppar 1[...]
Källa: recept.nuViltgryta med blåbär kan låta som en konstig kombination, men jag lovar att det blir mycket gott. Blåbären bidrar till grytans mörka färg, men också till en[...]
Källa: dalmatianmom.blogspot.seNästa klump att plocka ur frysen visade sig vara vildsvinsbog. Alldeles utmärkt grytkött. Kanske inte den somrigaste maten men gott likväl. Den ugnsrostade[...]
Källa: morkomat.blogspot.seIdag har vi verkligen strålande väder här hemma! Jag har hunnit med ett träningspass och är igång med middagen. middagen ska jag ta med mig till jobbet.[...]
Källa: vanillaskykitchen.blogspot.seIdag bjuder köket på en mustig viltgryta med en massa godsaker i. Vi låter grytan puttra i minst två timmar på spisen så att köttet blir riktigt mört och fint.[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seEn snäll jägare förser mig emellanåt med hjortkött och vildsvinskött, då gör jag ofta denna gryta som är enkel men god. 4 portioner ca 500 gram grytbitar av[...]
Källa: anitasskafferi.blogspot.seEnkelt och snabbt, gott och barnvänligt! Svärmors goda recept, lite omvandlat med mera rotsaker i, som är en variant på köttfärssåsen med lite nya smaker som[...]
Källa: restermedgaster.blogspot.seEtt recept ur boken Nya Annas Mat av Anna Bergenström. Enkelt och gott! Ca 4 port 400 g fryst renskav 1 liter färska, frysta eller konserverade kantareller 2[...]
Källa: mat365.blogspot.seIdag bjuder köket på en mustig viltgryta med en massa godsaker i. Vi låter grytan puttra i minst två timmar på spisen så att köttet blir riktigt mört och fint.[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seNästa klump att plocka ur frysen visade sig vara vildsvinsbog. Alldeles utmärkt grytkött. Kanske inte den somrigaste maten men gott likväl. Den ugnsrostade[...]
Källa: morkomat.blogspot.se