Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 17 recept
450 g kalvfärs 3 ägg 3 dl Vispgrädde 1 finhackad gul lök salt och peppar 50 g Smör Potatismos: 1 kg potatis (mjölig sort) 50 g Smör 1 dl Mjölk 3% 1 dl[...]
Källa: skanemejerier.seAntal portioner: 4 Ingredienser Agis potatismos 16 skalade potatisar i småbitar lite saltat vatten 1 krm färskriven muskot 1 krm svartpeppar 1 krm salt 2 tsk[...]
Källa: recept.nuJag skrev ett recept på Wallenbergare under 2010 också och här kommer ännu ett. Skillnaden är att i version 2010 så hade jag med hela ägg. I detta recept[...]
Källa: manfredsmattorg.blogspot.seJag har haft förmånen att träffa "the grand old man" Tore Wretman en gång...en mästare av sitt slag och som skrivit många läsvärda böcker. Ikväll när det blev[...]
Källa: manfredsmattorg.blogspot.seWallenbergare a la Lottzy Wallenbergare är en rätt som hela familjen Löfgren gillar, det är bra det! Jag brukar alltid roa barnen med att berätta lite om[...]
Källa: matlottzy.blogspot.seMåndag och solen skiner! Gjorde igår klassiska wallenbergare till middag. Riktig husmanskost det är gott de....hemmagjort potatismos, gröna ärtor och lingon[...]
Källa: therese-gottochblandat.blogspot.seWallenbergare är husmanskost när den är som bäst. Du gör biffarna på kalvfärs och servera dem med potatismos, lingon, gröna ärtor, stekt lök och ev smält[...]
Källa: lindasgoda.blogspot.seRecept på wallenbergare finns det många av, detta är min variant där ursprungsreceptet är från Tasteline. 500 gram kalvfärs 3 äggulor 1-2 dl vispgrädde Salt[...]
Källa: anitasskafferi.blogspot.se1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 port. Ingredienser Wallenbergare 400 gram vildsvinsfärs 1 msk kryddmix , 4 kryddor 1,5 tsk salt 4 st[...]
Källa: tasteline.comVad skulle vi då äta denna dag? Jag tänkte att Wallenbergare är ju så milt att alla borde tycka om det. Anders och Arvid blev lyriska, Arvid tyckte att det[...]
Källa: postgardsromantik.blogspot.seEn riktig klassiker - ack så god! Tricket är att hålla färsen iskall medan man arbetar den. Smeten ska vara lös men inte rinnig. Biffarna ska såklart stekas i[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seI dag har killarna mest titta på TV och sovit, inte orkat så mycket mer stackarna. Jag hade tänkt baka pepparkakor med dem men insåg att deras tålamod var lika[...]
Källa: lena-makeaheadfood.blogspot.seWallenbergare är husmanskost när den är som bäst. Du gör biffarna på kalvfärs och servera dem med potatismos, lingon, gröna ärtor, stekt lök och ev smält smör.[...]
Källa: lindasgoda.blogspot.seEn riktig klassiker - ack så god! Tricket är att hålla färsen iskall medan man arbetar den. Smeten ska vara lös men inte rinnig. Biffarna ska såklart stekas i[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seEtt recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Ett väldigt gott recept! Biffarna blir så härligt saftiga o goda. Rekommenderas! 4 portioner 500 g[...]
Källa: mat365.blogspot.se