Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 15 recept
Antal portioner: 4 Färdigt på: 50 min Ingredienser 2 knippen dill olivolja till stekning 1 st gul lök 1.5 l vatten 4 msk kycklingfond, koncentrerad 5 st[...]
Källa: recept.nuProvade ett nytt recept från ica.se .....mums! 450 gram kycklinglårfilé 1 liter vatten 2 lagerblad 6 hela vitpepparkorn 2 morötter 2 msk vetemjöl 1 dl[...]
Källa: backastrand.blogspot.seMera i serien av rätter jag aldrig lagat: dillkött. Dillkött är väl något av en svensk klassiker? När jag var liten fanns det ungefär ett tillfälle när vi åt[...]
Källa: bakformen.blogspot.seIbland finns det inte riktigt tid för långkok även om suget på sådan mat kanske finns. Dillkött är ett sådant exempel så därför blev vi riktigt glada när vi[...]
Källa: martenssonskok.blogspot.seJag har tidigare lagat kalops med Wismars familjemetod . Idag lagade jag dillkött på en kvart med samma metod. Det är inte ofta man har långkok som vardagsmat[...]
Källa: minlillakokvra.blogspot.seI helgen köpte jag ett stort knippe dill. Vi använde en bråkdel till Torsk med brynt smör och kokta rödbetor i lördags. Sen funderade jag på vad jag skulle[...]
Källa: mumsfillibaba.blogspot.seHade massor med dill i frysen så bestämde mig för att göra dillkött till middag. Gott med klassisk husmanskost till middag! 1 kg lammkött med ben, t.ex rygg,[...]
Källa: mat365.blogspot.seDillkött har under hela min uppväxt varit en av mina absoluta favoriträtter och även nu när jag är vuxen och har egna barn, så tycker jag att det är lika gott.[...]
Källa: lindasgoda.blogspot.seIbland finns det inte riktigt tid för långkok även om suget på sådan mat kanske finns. Dillkött är ett sådant exempel så därför blev vi riktigt glada när vi[...]
Källa: martenssonskok.blogspot.seI helgen köpte jag ett stort knippe dill. Vi använde en bråkdel till Torsk med brynt smör och kokta rödbetor i lördags. Sen funderade jag på vad jag skulle[...]
Källa: mumsfillibaba.blogspot.seDILLKÖTT Kokt mat är gott som omväxling. Dillkött, t ex, lagar man på bringa, bog eller rygg av kalv - alltså de billigare delarna. Det är praktiskt att koka[...]
Källa: mat-adoran.blogspot.comEtt recept från boken Hela Sveriges husman. En klassiker! Supergott. 4 portioner 800 g kalvkött, tex bog 100 g rotselleri 2 morötter 1/2 purjolök 1 lagerblad[...]
Källa: mat365.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser ca 1,2 kg kycklingdelar 1-2 tärningar hönsbuljong vatten 1 morot, i bitar 1 lagerblad 1 liten gul lök ca 10 svartpepparkorn[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 4 st lammläggar (eller annat kokkött motsvarande 800 g, gärna bog eller nacke) 1 msk vetemjöl 1 st gul lök 1 st purjolök (det[...]
Källa: recept.nuDenna rätt har jag gjort med kalvkött av bog med ben. Att ha med benet är bra för att få en godare sås. Det som är så bra med att göra grytor eller långkok är[...]
Källa: anjasmat.blogspot.se