Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 12 recept
Ingredienser - 8 portioner Pajdeg: 3 dl vetemjöl 0,5 tsk salt 1 nypa strösocker 120 g kallt smör eller margarin matfett till formen 1–2 msk vatten[...]
Källa: deffmat.blogspot.sePajdeg: 250 g vetemjöl 125 g rumstempererat smör 2 krm salt ca 1/2 dl kallt vatten 2 st gula lökar, tunt skivade 2 msk smör 150 g rökt sidfläsk 125 g ost,[...]
Källa: hungriga.blogspot.sePaj gör jag väldigt sällan. Dels brukar jag inte lyckas så bra med degen och så brukar jag ändå skala bort kanten när jag äter. Det är ju fyllningen jag vill[...]
Källa: lottakruse.blogspot.seKlassikern Quiche Lorraine, fransk ost- och skinkpaj, smaksatt med lite dijonsenap och persilja. Gott i all sin enkelhet! Servera med en stor skål[...]
Källa: mingodasida.blogspot.seIngredienser 200 g rökt skinka 200 g lagrad ost, riven 2 ägg 3 dl vetemjöl 100 g smör 1,5 msk vatten 1 dl grädde 1 dl mjölk 1 stor påse babyspenat 2[...]
Källa: recept.nuPå en bistro mitt i Paris satt vi och duckade undan det värsta ösregnet nu på semestern. Pojkarna åt en suverän pizza, och jag åt en äkta fransk Quiche[...]
Källa: jagtanker-alltsafinnsjag.blogspot.seEn klassiker är aldrig fel, speciellt om den går snabbt att laga. Här har barnen varit framme och hjälpt till med kavling, vispning och dekorering. Varning -[...]
Källa: dalmatianmom.blogspot.seHär har jag gjort min egen variant av den klassiska franska ost- och skinkpajen Quiche Lorraine. Quiche Lorraine Deluxe Pajdeg: 2 dl vetemjöl 1 dl grahamsmjöl[...]
Källa: fudgekakan.blogspot.seAntal portioner: 8 Ingredienser 100 g smör 2 1/2 dl vetemjöl 1 krm salt 2 msk vatten 125 g rökt magert sidfläsk 3 dl riven emmentalerost 3 ägg 3 dl vispgrädde[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser Pajskal 3 dl vetemjöl 150 g margarin 3 msk vatten 1 st äggula Fyllning 2 msk smör eller margarin 400 g kantareller 1 st stor[...]
Källa: recept.nuIkväll mötte Norrland Frankrike i en klassisk Quiche Lorraine. Ibland är det enkla det goda och konsten med en Quich Lorraine tycker jag ligger i att få till[...]
Källa: manfredsmattorg.blogspot.seAllting just nu görs med en liten extra touch av Frankrike. Vanligen är vi inga uttalade frankofiler (även om vi båda hyser en fäbless för många av deras[...]
Källa: postgardsromantik.blogspot.se