Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 14 recept
Pajdeg: 250 g vetemjöl 125 g rumstempererat smör 2 krm salt ca 1/2 dl kallt vatten 2 st gula lökar, tunt skivade 2 msk smör 150 g rökt sidfläsk 125 g ost,[...]
Källa: hungriga.blogspot.seKlassikern Quiche Lorraine, fransk ost- och skinkpaj, smaksatt med lite dijonsenap och persilja. Gott i all sin enkelhet! Servera med en stor skål[...]
Källa: mingodasida.blogspot.seIngredienser 200 g rökt skinka 200 g lagrad ost, riven 2 ägg 3 dl vetemjöl 100 g smör 1,5 msk vatten 1 dl grädde 1 dl mjölk 1 stor påse babyspenat 2[...]
Källa: recept.nuHar ni fått julskinka över är det perfekt att göra denna paj... Quiche Lorraine Pajskal: 2 dl mjöl 100gr smör 2 msk vatten salt Fyllning: 2 ägg 2 dl grädde 3[...]
Källa: monkansmatochbak.blogspot.seBästa maten att ta med på utflykten och till stranden. Pajen smakar gott kall! Till en paj behöver du: 3 dl mjöl 100 g smör 2 msk kallt vatten en nypa salt[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.sePå en bistro mitt i Paris satt vi och duckade undan det värsta ösregnet nu på semestern. Pojkarna åt en suverän pizza, och jag åt en äkta fransk Quiche[...]
Källa: jagtanker-alltsafinnsjag.blogspot.seEn lättlagad fransk ost- och skinkpaj som får anses vara en av de mest klassiska matpajerna. Ingredienser (4 portioner) Pajdeg 3 dl vetemjöl 100 g smör 2[...]
Källa: kungenochslaven.blogspot.seQuiche Lorraine är en klassik ost- och skinkpaj. Riktigt inne på 80-talet, med lite sallad och ett glas rött på en kvarterskrog med röd-vit rutig duk. Eftersom[...]
Källa: catsbakochmat.blogspot.seMen alltså paj, hur gott är det inte med paj! Gjorde ikväll en gammal pajklassiker, nämligen en Quiche Lorraine. Lite mer vardagligt även kallad Ost &[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.seAntal portioner: 8 Ingredienser 100 g smör 2 1/2 dl vetemjöl 1 krm salt 2 msk vatten 125 g rökt magert sidfläsk 3 dl riven emmentalerost 3 ägg 3 dl vispgrädde[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser Pajskal 3 dl vetemjöl 150 g margarin 3 msk vatten 1 st äggula Fyllning 2 msk smör eller margarin 400 g kantareller 1 st stor[...]
Källa: recept.nuPaj är härlig matlådemat som funkar fint att ta med till jobbet och kan snabbt värmas upp hemma utan att smaka skunk. Min absoluta favorit är den gravlaxpaj[...]
Källa: gourmeten.blogspot.seeller norrländsk paj kanske den borde heta. En "äggigare" variant på klassisk köttfärspaj. 3 dl dinkelmjöl 125 g smör 2 msk matlagningsgrädde 4[...]
Källa: gourmeten.blogspot.seAllting just nu görs med en liten extra touch av Frankrike. Vanligen är vi inga uttalade frankofiler (även om vi båda hyser en fäbless för många av deras[...]
Källa: postgardsromantik.blogspot.se