Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 9 recept
Antal portioner: 4 Ingredienser Rödspätta Grenoble 4 st rödspättor, à 300–400 g 1 dl vetemjöl 2 dl ströbröd Salt och vitpeppar Smör till stekning Garnityr 300[...]
Källa: recept.nuPå mjölnarens vis brukar man kalla enkelpanerad fisk. Och i många sammanhang tycker jag det är godare än dubbelpanerad...Även om en klassisk fish and chips[...]
Källa: manfredsmattorg.blogspot.seFrasigt panerad fisk med fräsch citronsås. Servera med färskpotatis och lättkokta grönsaker. 2 portioner 4 stora rödspättafiléer mjöl, ägg och ströbröd eller[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seEtt recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Gott med fisk till middag, det var länge sedan! Enkelt att göra detta receptet, men var inte[...]
Källa: mat365.blogspot.seHelstekt rödspätta är en av mina favoriter. När man steker på benet finns all den goda smaken kvar. Här lyxar jag till det med Skagenröra och stenbitsrom på[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 600 g spättafiléer Marinad: 2 msk pressad citronsaft några droppar worcestershiresås Panering: 1 dl vetemjöl 2 ägg 2 dl[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 4 små, hela portionsspättor vetemjöl 2 dl tärnade inlagda rödbetor 1 dl kapris 25 g smör salt och malen vitpeppar citron dill[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 16 normalstora kokta potatisar 10 tomater 2 rödlökar 800 g rödspättafilé salt vitpeppar rivet skal av 2 citroner 1 liter[...]
Källa: recept.nuIngredienser 600 g rödspättafiléer ½ tsk salt 1 dl hackad dill 2 msk pepparrot Svampsås: 250 g skogschampinjoner 1 gul lök 2 msk Arla ® Smör-&rapsolja 3[...]
Källa: arla.se