Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
Antal portioner: 4 Ingredienser 3 dl mjölk 3 ägg 2 tsk vetemjöl salt och svartpeppar Stuvning: 1 burk musslor i vatten 2 msk smör 4 msk vetemjöl 4 dl[...]
Källa: recept.nuJag har ledigt denna veckan och då passar det bra att göra en god omelett med räkstuvning. En av mina favoriträtter. Det är också gott att servera svamp eller[...]
Källa: lolosmatblogg.blogspot.seNu hoppas jag Ida är tillräckligt frisk för förskolan. Idag har hon verkat lite rastlös och underaktiverad så det är väl ett gott tecken på att hon börjar bli[...]
Källa: mat-ro.blogspot.seHade massa trattisar i frysen sen förra året som fick ingå i middagen igår. Ugnsomelett m svampstuvning 6-8 pers Omelett 8 ägg 6 dl grädde 1 dl riven ost salt[...]
Källa: rosachoklad.blogspot.seNi som följer mig på instagram(@rosachoklad) såg att jag la ut en bild på grönsaker i en ugnsform igår. Jag visste inte vad det skulle bli när jag började utan[...]
Källa: rosachoklad.blogspot.seJag har ledigt denna veckan och då passar det bra att göra en god omelett med räkstuvning. En av mina favoriträtter. Det är också gott att servera svamp eller[...]
Källa: lolosmatblogg.blogspot.seDags att skörda och ta till vara svamp! Stuvning 2 ½ - 3 dl rensad, finhackad blodriska 2 msk smör 1 msk vetemjöl 3 dl grädde ½ tsk salt 1 krm peppar[...]
Källa: favoritrecept.blogspot.seJag hade tänkt visa er bilder från gårdagens 9-års-kalas, både vad vi fikade och vad vi åt. Men vi återhämtar oss fortfarande från gårdagen och planerar o[...]
Källa: mat-ro.blogspot.seDet finns så många varianter på ugnsomelett och det är olika proportioner i alla recept känns det som och jag lär mig aldrig hur jag brukar göra. Till vårt[...]
Källa: mat-ro.blogspot.se2 portioner Tillagningstid 30 minuter Du behöver: 3 dl mölk 6 ägg salt peppar ca 400 gr svamp 4 msk smör 2 dl vetemjöl 4 dl mjölk 8 dl grädde Sätt ugnen på 200[...]
Källa: matmor.blogspot.seDet här finns alltid med på vårat julbord. Ugnsomelett med champinjonstuvning Champinjonstuvningen kan göras ngn dag innan och frysas in. Ta fram den i god tid[...]
Källa: gourmetsallskapet.blogspot.com