Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 8 recept
Antal portioner: 4 Ingredienser 1 st stort huvud vitkål eller savoykål ca 400 g lammfärs 1 dl kokt ris salt och peppar 1 tsk timjan 1 tsk mynta 1-2 dl[...]
Källa: recept.nuHej läsare! Inte bloggat sen sist! Faktiskt inte hunnit, fullt upp med annat plus sambon har börjat och jobba så inte en lugn stund på min lilla 1åring, han[...]
Källa: matochannatgott.blogspot.seVi äter vitkål året runt. Inga konstigheter. Den är i säsong i princip hela året. Men om man är uppmärksam nu i slutet av juni och början av juli så börjar[...]
Källa: casaspangtorp.blogspot.seSnacka om att det är snudd på falsk marknadsföring när vi i härom veckan skrev att vi äter färs väldigt sällan... nu kommer det nämligen ytterligare ett recept[...]
Källa: martenssonskok.blogspot.seKåldolmar är ju så gott och vet faktiskt inte varför man inte gör det så ofta. Självklart är det lite mera jobb än med kålpudding, men smidigare med städningen[...]
Källa: sandbergsreceptblogg.blogspot.seEtt recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Det tar tid och är lite omständigt att göra kåldolmar, men det är ju himla gott! 4 portioner 1[...]
Källa: mat365.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 1 huvud vitkål Färs: 400 g fläskfärs 1 dl kokt kallt ris salt och malen vitpeppar 2 krm 4-kryddor 1 krm paprikapulver 1[...]
Källa: recept.nuVanlig svensk husmanskost när den är som allra bäst. Fast egentligen är ju inte kåldolmar en svensk rätt ifrån början, men jag räknar dom ändå till svensk[...]
Källa: hallonblabar.blogspot.se