Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 12 recept
Antal portioner: 4 Ingredienser Torskrygg med skinn, 4 st bitar á 180 gram 500 g mandelpotatis 4 st scharlottenlök 12 st champinjoner, små 0.25 l grädde 0.5[...]
Källa: recept.nuEgentligen så har jag inte något bra recept utan kombinerar lite själv. Så här kommer mina olika recept Börja med rödvinssåsen : 5 port 1 hel vitlök 0,5 msk[...]
Källa: nylagat.blogspot.seNu är torsken som allra bäst, och har dessutom ett bra pris! Den här rätten går också bra att göra på torskfilé eller annan vit fisk. Snabbrimma fisken för en[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.se1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 port. Ingredienser Potatispuré 5 st potatis(ar) 1,5 dl mjölk 1,5 dl riven parmesan 1 msk olivolja salt 1[...]
Källa: tasteline.comFick tag i en bit superfin torskrygg och tänkte att jag skulle prova en kombo som jag ätit på restaurang men aldrig hemma. Men detta var sannerligen inte sista[...]
Källa: minamatminnen.blogspot.frLättrimmad torskrygg serverad med rödvinssås och stekta tärningar av rökt fläsk. Till detta ett gott potatismos smaksatt med västerbottensost. 2 portioner 400[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seStekt torskrygg kan varieras i det oändliga med olika tillbehör. Här serverar jag den med stekta zucchinistrimlor, fänkål och vitvinssås smaksatt med saffran.[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seLättrimmad torskrygg som serveras med blomkålspuré, fräst savoykål och brysselkål tillsammans med lite vitvinssås. Toppa med tärningar av rökt fläsk.[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seFick tag i en bit superfin torskrygg och tänkte att jag skulle prova en kombo som jag ätit på restaurang men aldrig hemma. Men detta var sannerligen inte sista[...]
Källa: minamatminnen.blogspot.frAtt rosta kål i ugnen blir ett tillbehör som passar bra till kött, fisk och kyckling. Här använder jag spetskål, men om vitkålen är mjäll och fin går det lika[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seNyårsaftonens huvudrätt blev en fin torskrygg i ugnen med champagnesås, kokt potatis och grönsaker. Finns ju olika sätt att tillaga torsk, antingen så kan man[...]
Källa: matochodla.blogspot.seTORSKRYGG I BOURGUIGNONSÅS Låt de klassiska smakerna från bourguignongrytan sätta smak på torsken. 4 portioner 600 g torskrygg salt, nymalen peppar 250 g[...]
Källa: mat-adoran.blogspot.com