Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 19 recept
Igår firade jag och min fru vår förlovningsdag och eftersom det var den 5:e i ordningen så bestämda jag mig för att lyxa till middagen lite, speciellt som vi[...]
Källa: skolkocken.blogspot.seNu är torsken som allra bäst, och har dessutom ett bra pris! Den här rätten går också bra att göra på torskfilé eller annan vit fisk. Snabbrimma fisken för en[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seJust nu är torsken fantastisk. Rimma den och tillaga försiktigt så får du en härligt skivig fisk. Fänkål är en säker kompis till fisk - här har jag bräserat[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seLåt torsken rimma en stund i saltlag så blir den lite fastare och skivig när du ugnsbakat den. Ingredienser till 2 portioner 350 g torskrygg utan skinn ½[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seStekt torskrygg kan varieras i det oändliga med olika tillbehör. Här serverar jag den med stekta zucchinistrimlor, fänkål och vitvinssås smaksatt med saffran.[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seSås med Pernod förstärker smaken av fänkål! Ingredienser till 4 portioner 700 g skinnfri torskrygg 1 l vatten 1 dl salt nymalen svartpeppar Pernodsås ½[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seLättrimmad torskrygg som serveras med blomkålspuré, fräst savoykål och brysselkål tillsammans med lite vitvinssås. Toppa med tärningar av rökt fläsk.[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seIngredienser till 2 portioner 400 g torskrygg ½ dl salt ½ l vatten nymalen svartpeppar 100 g bacon i strimlor 200 g trattkantareller Vitvinssås 1[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seServera torsken med pressad potatis - gott med vinsåsen! Ingredienser till 2 portioner 400 gr torskrygg ½ dl salt ½ l vatten nymalen svartpeppar lite[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seDetta är en lite lyxig och mycket god rätt som även är rätt lätt att göra. Perfekt lördagsmiddag med ett glas vitt vin. Gör potatisen innan fisken. Sätt in[...]
Källa: lisaskok.blogspot.seAtt rosta kål i ugnen blir ett tillbehör som passar bra till kött, fisk och kyckling. Här använder jag spetskål, men om vitkålen är mjäll och fin går det lika[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seIngredienser till 2 portioner 350 g torskrygg utan skinn ½ dl salt ½ l vatten olivolja nymalen svartpeppar Västerbottenspotatis ½ kg[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seTorskrygg, musslor, blomkål och skummig sås Servera fisken med skummig sås, musslor, blomkålspuré och kokt delikatesspotatis. Ingredienser till 2 portioner 400[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seNyårsaftonens huvudrätt blev en fin torskrygg i ugnen med champagnesås, kokt potatis och grönsaker. Finns ju olika sätt att tillaga torsk, antingen så kan man[...]
Källa: matochodla.blogspot.seTorsken är just nu helt fantastisk, och den torskrygg som fanns i fiskdisken idag var precis som jag vill ha den, stor, tjock, vit och fast. Om man rimmar den[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.se