Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
5-6 port. 3 auberginer Skär auberginerna i 1cm tjocka skivor. Strö på lite salt och låt ligga så att en del av vätskan dras ur. Gör såserna under tiden. Sätt[...]
Källa: emmabloggare.blogspot.seSista dagen på sommaren, känns lite vemodigt men i vilket fall som helst är det ju fredag!! Ikväll ska vi bara vara hemma och njuta av ledighet. Något gott[...]
Källa: vitdrom.blogspot.seMoussaka är Greklands motsvarighet till lasagne, där man använder auberginer istället för pasta. Här har jag även lagt till zucchini och gjort min egen variant[...]
Källa: fudgekakan.blogspot.seAntal portioner: 6 Ingredienser ca 1 kg aubergine vetemjöl rapsolja 2 gula lökar, hackade 2 paprikor, tärnade 1 knippe persilja, hackad salt och malen[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 6 Ingredienser 3 auberginer, skivade olja + mjöl att steka i stora gula lökar 2 klyftor vitlök 500 g nöt- eller lammfärs 1 burk krossade[...]
Källa: recept.nuIngredienser 2 st auberginer, skivade 1 msk smör 1 msk olivolja Till köttfärssåsen 500–600 g nöt- eller lammfärs 1 msk smör och/eller olivolja 2 st gula[...]
Källa: recept.nuTill 4 personer behövs: 1 aubergin 500 g potatis 1 stor lök 1 vitlöksklyfta 2 paprika 500 gr köttfärs 1 msk olivolja 1 burk hackade tomater 1 tsk timjan ½[...]
Källa: matmor.blogspot.seMoussaka är en sådan där perfekt bjudrätt. Lätt att fixa till, in i ugnen och går superbra att värma upp senare. Jag fuskar rejält och använder Kelda ostsås[...]
Källa: spralligast.blogspot.seGrekisk mat är i mitt tycke den bästa maten man kan få! Och grekland är verkligen vårt favoritresmål. Finns inget mysigare än att strosa runt i bygatorna i[...]
Källa: vanillaskykitchen.blogspot.se1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 port. Ingredienser 2 st auberginer, stora 1 tsk salt Köttfärssås[...]
Källa: tasteline.comMoussaka är en sådan där perfekt bjudrätt. Lätt att fixa till, in i ugnen och går superbra att värma upp senare. Jag fuskar rejält och använder Kelda ostsås[...]
Källa: spralligast.blogspot.se