Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
Sparris är vårfavorit för mig och oftast brukar jag koka eller steka den lätt med gör även soppa ibland. Så idag har vi ätit sparrissoppa och provade ett nytt[...]
Källa: karinsbloggiblogg.blogspot.seÄntligen känns det att våren är på väg och därmed alla goda primörer. Den bästa tycker jag är sparrisen som man kan göra så mycket gott med. Här kommer recept[...]
Källa: kokboken-ellinor.blogspot.seTidigare i veckan gjorde vi en väldigt god sparrissoppa. Den var otroligt len och fin i smaken. Vi åt den som ensamrätt tillsammans med bröd, men den skulle[...]
Källa: matbloggenmagott.blogspot.seTillhör du dem som gillar grön sparris? Oftast när man tillagar sparrisen så både du skalar den och bryter av stjälken nertill. Kasta inte detta utan ta vara[...]
Källa: nylagat.blogspot.seJag tycker väldigt mycket om olika soppor, som en lätt lunch eller förrätt. Som soppa och pannkakor tillexempel, det är absolut en favorit. Inte bara för att[...]
Källa: mat365.blogspot.se4 portioner 2 knippe grön sparris i bitar 1 liten strimlad purjolök 2 msk olivolja 1 dl vitt matlagningsvin 6 dl stark kycklingbuljong (vatten + 2[...]
Källa: minabastareceptochnagratill.blogspot.seI dessa primörtider är sparrisen en av mina favoriter. Varför inte prova denna lena sparrissoppa, som förrätt eller som ensamrätt med tjocka skivor lantbröd[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seIngredienser 1 l sparrisfond 1 höns- eller kalvbuljongstärning 2 dl torrt vitt vin 2 dl grädde 40 g mjöl 50 g smör 1 st schalottenlök salt vitpeppar socker[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser Skalet av 8 vita sparrisar 2 dl grädde 3 dl mjölk 0.5 l hönsbuljong 3 msk mjöl 1 st gul lök 2 st kokta vita sparrisar salt[...]
Källa: recept.nuIngredienser 500 g grön sparris 2 schalottenlökar 1 vitlöksklyfta 1 1 ⁄ 2 msk Arla ® Smör-&rapsolja 4 dl grönsaksbuljong 1 dl torrt vitt vin 3 dl Arla ®[...]
Källa: arla.seNär vi äter grön sparris brukar jag göra soppa på den delen man bryter bort. Det gör du genom att bryta sparrisen rakt av, där den går av är den för hård. De[...]
Källa: lolosmatblogg.blogspot.se