Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 36 recept
Antal portioner: 4 Ingredienser 200 g oxfilé i bit 1 tortillabröd olja att fritera i 4 små stånd mâchesallat Dressing: 4 msk olivolja 1 msk pressa citronsaft[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 200 g oxfilé Grön sås: 1 grönsallatshuvud 1 salladslök 1 knippa persilja 2 msk olivolja 1 msk balsamvinäger salt och vitpeppar[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Färdigt på: 15 min Ingredienser oxfilé 2 st äpplen parmesanost crème fraiche pepparrot Gör så här 1. Låt en snäll man i charken banka ut[...]
Källa: recept.nuEfter en låååång stund framför datorn idag så kom jag till slut fram till att det var Carpaccio jag ville ha. Vi har två favoriter - en med löjrom, créme[...]
Källa: familjensfavoritmat.blogspot.seIgår var det Alla helgona och vi hade goa vänner på middag. Var himla trevligt och vi bjöd på lite smarrig mat. Carpaccio 3 propoints 4 portioner 300 gram[...]
Källa: gourmet-light.blogspot.seVilken dag vi hade på Leklandet! Barnen var jätte nöjda, lillkillen har inga spärrar i kroppen. Han ska testa allt och är inte rädd för något. Jag själv hade[...]
Källa: jimpslchf.blogspot.seGå till en saluhall och be personalen i köttdisken om fyra skivor carpaccio på oxfilé (ca 300 g). Då får du riktigt lövtunna skivor som riktigt smälter i[...]
Källa: paskok.blogspot.se300-400g oxfile hyvlad parmesanost 4 msk olivolja 4 msk crema di balsamico 0,5 dl pinjenötter 4 dl ruccola 4 msk majonäs 4 msk creme fraiche flingsalt peppar[...]
Källa: hungriga.blogspot.seAtt äta rått kött kan många tycka är lite läskigt. Köttet i sig smakar inte så mycket, det är kryddan och tillbehören som förgyller rätten. Visst skall man[...]
Källa: dalmatianmom.blogspot.seFjantigt gott! Carpaccio med sikrom och pepparrot ca 100 g oxfilé 3 msk sikrom 0,5 dl creme fracihe pepparrot salt svartpeppar gräslök Frys köttet. Skiva sedan[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seMorrn och en härlig lördag på er! En lördag som inte har någonting inbokat i kalender för vår del, så idag blir det fritt fram för alla möjliga tänkbara idéer[...]
Källa: gourmetmorsan.blogspot.seEn ny favorit när det gäller förrätter oxfilé (tunt, tunt skivat) ruccola parmesan pinjénötter flingsalt, peppar olivolja crema di balsamico basilika[...]
Källa: monkansmatochbak.blogspot.seLyxigt och fantastiskt gott! Dressingen gjorde jag i matberedaren med vispfunktionen. Den blev ganska hård, så jag spädde ut den med vatten för att kunna[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seIgår vaknade jag upp med en kvarts förkylning. Och jag kan lova att det här är en sån här rackare som bara är semi. En sån som man drar på i flera veckor coh[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seIgår var det Alla helgona och vi hade goa vänner på middag. Var himla trevligt och vi bjöd på lite smarrig mat. Carpaccio 3 propoints 4 portioner 300 gram[...]
Källa: gourmet-light.blogspot.se