Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 18 recept
Alla har väl nybörjartur ibland? Jag antog jag haft det, för brödet blev så gott! Så jag bestämde mig för att göra ett försök till. Surdegen bubblade dock[...]
Källa: bakformen.blogspot.seNu så kommer ni äntligen att få se resultatet av min surdeg som jag först inte trodde skulle bli något smaskigt bröd av, MEN jag hade fel. Den mystiska degen[...]
Källa: emmixad.blogspot.seSurdegen är bra för brödets struktur, smak och hållbarhet. Färdigt på 3 dagar Ingredienser Dag 1: 2.5 dl rågmjöl 2 dl vatten Dag 3: 1 dl rågmjöl 1 dl vatten[...]
Källa: minstorafetamatblogg.blogspot.seVill berätta en glad nyhet för er som inte vågat er på att sätta en surdeg så finns det nu två olika färdiga surdegar att köpa. En vetesurdeg och en rågsurdeg.[...]
Källa: nylagat.blogspot.seIdag har jag gjort surdeg. Jag har läst på och det tar 5 dagar så vill jag baka på torsdag så får jag sätta igång nu. Jag tänkte baka ett rågbröd med min[...]
Källa: stayfittn.blogspot.seRecept på surdegsbröd och surdeg. Bröd bakat med surdeg blir gott, nyttigt, har lågt gi, håller längre och smakar mer. Går bra att frysa. Godast om det får[...]
Källa: surdegsmilla.blogspot.seHej Först och främst vill jag bara meddela att temaveckan på bloggen kommer bli "Amerikanska bakverk" som Ni röstat fram. Temaveckan börjar på måndag och[...]
Källa: victoriajohanna.blogspot.seDel IIII God morgon Har degen överlevt natten? Idag är det dags för matning av surdegen och nu ska det vara aktivitet i den med bubblor och en syrlig doft.[...]
Källa: victoriajohanna.blogspot.seDel III Hej Det verkar inte gå så bra för oss. Ingen som fått bubblor, synliga på ytan alltså? Vid det här laget ska det bubbla på rätt bra! Men, vi får inte[...]
Källa: victoriajohanna.blogspot.seHar efter 5 timmars jästid blivit övertygad om att jag har haft i alldeles för lite mjöl (trots att jag följde receptet på VIKT, inte VOLYM!!) Hällde ut det på[...]
Källa: godmatirattantid.blogspot.seMin allra första surdegsgrund! Annan typ av surdeg... Byxor som tog 4 år på sig att bli klara! Kamouflagemjukisar till liten! Hej hallå, jag är här![...]
Källa: sveaspunkt.blogspot.comDegen har börjat komma igång ordentligt. efter knappa dygnet hade den jäst till uppskattningsvis fyrdubbel storlek och bubblade bra. Det var med andra ord hög[...]
Källa: hemkarahanna.blogspot.comMin allra första surdegsgrund! Annan typ av surdeg... Byxor som tog 4 år på sig att bli klara! Kamouflagemjukisar till liten! Hej hallå, jag är här![...]
Källa: sveaspunkt.blogspot.comTvå dagar innan man ska baka behöver man ofta jobba upp livet i sin surdeg. Oj tänker någon! Ska jag behöva tänka så länge innan? Svar ja och vill du vara[...]
Källa: farbrorgron.blogspot.seJag och Linda tröttnade på att äta dåligt dyrt bröd från affären, så vi beslutade oss för att starta en surdeg. Recept på surdeg från Jan Hedhs Brödbok Dag 1[...]
Källa: toproos.blogspot.se