Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 26 recept
Ingredienser Dag 1 2 dl ljummet vatten 2.5 dl Vetemjöl 1 msk flytande honung Dag 3 1 dl ljummet vatten 1.5 dl Vetemjöl Dag 4 1 dl ljummet vatten 1.5 dl[...]
Källa: recept.seKring flytten med allt vad det innebär var det ingen som orkade baka här hemma, utan vi fick äta köpebröd. För det mesta köpte vi Saltå kvarns bröd som[...]
Källa: ekovardag.blogspot.seNu så kommer ni äntligen att få se resultatet av min surdeg som jag först inte trodde skulle bli något smaskigt bröd av, MEN jag hade fel. Den mystiska degen[...]
Källa: emmixad.blogspot.seSå där ja, det är dag tre & min lilla surdeg har kommit igång & börjat jäsa. Än så länge ser det mycket lovande ut & så är det också dags att mata[...]
Källa: emmixad.blogspot.seJag har länge tänkt baka surdegsbröd, men med ett misslyckande i bagaget, har det tyvärr inte blivit något mer försök, förrän nu.... Jag bloggade runt och så[...]
Källa: gourmetmorsan.blogspot.seSurdegen är bra för brödets struktur, smak och hållbarhet. Färdigt på 3 dagar Ingredienser Dag 1: 2.5 dl rågmjöl 2 dl vatten Dag 3: 1 dl rågmjöl 1 dl vatten[...]
Källa: minstorafetamatblogg.blogspot.seIngredienser: Dag 1, kväll: 1 dl rågsurdegsgrund 3 dl ljummet vatten 180 g rågmjöl (cirka 3 dl) 4 dl Saltå 4-kornsblandning 6 dl vatten Att göra: Blanda[...]
Källa: mitt-stora-koksaventyr.blogspot.seTänkte ge er recept på rågsurdeg - denna surdeg behöver ni om ni vill baka mina frukostfrallor med solrosfrön. Det tar 4 dagar innan surdegen är klar. Så här[...]
Källa: nylagat.blogspot.seAtt baka med surdeg behöver inte alls vara svårt. Själv förstod jag ingenting när jag läste på nätet om hur man ska göra. Men efter ett tag, och efter ett par[...]
Källa: sottsaltochsurdeg.blogspot.seHej Först och främst vill jag bara meddela att temaveckan på bloggen kommer bli "Amerikanska bakverk" som Ni röstat fram. Temaveckan börjar på måndag och[...]
Källa: victoriajohanna.blogspot.seHar fått lite frågor gällande surdeg. Detta nästan omöjliga hälsofenomen. Det är rätt många saker som spelar in för att lyckas. Men här kommer lite recept och[...]
Källa: victoriajohanna.blogspot.seI dag har jag och Ludvig varit på en liten utflykt. Vi började med ett besök på Solhaga Stenugnsbageri . Jag och Sara Wennerström, som äger bageriet, har följt[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.seEn solig höstdag som denna luktar det kålsoppa i vårt kök :-) ! Solen skiner, träden är färgglada och min surdeg är[...]
Källa: milostartorcupcakes.blogspot.seI dag har jag och Ludvig varit på en liten utflykt. Vi började med ett besök på Solhaga Stenugnsbageri . Jag och Sara Wennerström, som äger bageriet, har följt[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.seMin allra första surdegsgrund! Annan typ av surdeg... Byxor som tog 4 år på sig att bli klara! Kamouflagemjukisar till liten! Hej hallå, jag är här![...]
Källa: sveaspunkt.blogspot.com