lammlägg per morberg | gulaschsoppa per morberg | kräftströmming morberg | pizzasallad per morberg | grönkålssoppa per morberg | grönkålssoppa morberg | kräftströmming per morberg
Inloggning

Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept

Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!

Glömt lösenord?

Linguine utan havssalt sardeller peppar

Hittad 7 recept

SVÅRIGHETSGRAD

SAJTER & BLOGGAR

Linguine med musslor i chili

Antal portioner: 4 Ingredienser 1 nät blåmusslor 240 g linguine 2 msk olivolja 1 vitlöksklyfta 1 röd chili 1 dl torr sherry 2 msk hackad persilja salt Gör så[...]

Källa: recept.nu
Linguine pesto

Antal portioner: 4 Ingredienser 500 g linguine-pasta 1 dl pinjenötter Pesto: 3 dl basilikablad 25 g pinjenötter 2 vitlöksklyftor 4 msk olivolja 1 dl riven[...]

Källa: recept.nu

Linguine med räkor och zucchini

Antal portioner: 4 Ingredienser 1 kg räkor,med skal 400 g linguine 2 msk olivolja 2 st vitlöksklyftor 1 knippa bladpersilja 1 st röd chili, mild rivet[...]

Källa: recept.nu
Linguine alle vongole

Antal portioner: 4 Färdigt på: 20 min Ingredienser 300 g hjärtmusslor (eller 2 x 130 g burk vongole i spad) 2 st piri-piri 2 st färska tomater, gärna av[...]

Källa: recept.nu
Linguine med vitlöksolja och pancetta

Antal portioner: 2 Ingredienser 2 msk olivolja smaksatt med vitlök 250 g pancetta eller bacon 250 g linguine Gör så här 1. Värm ugnen till 240 grader. Fyll en[...]

Källa: recept.nu
Linguine med musslor

Antal portioner: 2 Ingredienser 500 g små musslor 250 g linguine 2 msk olivolja 1 vitlöksklyfta 1 röd chili, urkärnad och hackad 1 dl sherry, torr 2 msk[...]

Källa: recept.nu
Linguine med kyckling, citron och parmesan

Antal portioner: 4 Färdigt på: 45 min Ingredienser Citronolja 1 dl extra virgin olivolja 1 st citron, zest Kyckling i rödvins- och balsamicoreduktion 600-700[...]

Källa: recept.nu

Recept999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recept999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy