Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 9 recept
Ingredienser 400 g rabarber i mindre bitar 150 g smör 3 dl socker 3 dl vetemjöl 1 dl havregryn 2-3 tsk flingsalt Gör så här 1. Skär upp rabarbern i 2 cm[...]
Källa: recept.nuFörra veckan kunde vi skörda årets första rabarber och då gjorde jag en rabarberpaj! Jag gjorde en vanlig smuldeg med havregryn och smaksatte den med[...]
Källa: matbloggenmagott.blogspot.seIdag bjuder vi på svärmors underbara rabarbersmulpaj, som hon hittat i Frukt och bär från 1982. Den serverades efter en grillad entrecote ute i trädgården,[...]
Källa: pyttes.blogspot.seTestade i söndags att baka med mitt syrensocker för första gången för att se om det nu överhuvudtaget blir och smakar någon syren. Svaret på det är.. sådär. Nu[...]
Källa: matildas-kafferep.blogspot.seTraditionell smulpaj med havregryn eller bara med vetemjöl är supergott men varför inte testa något nytt. Det blev en helt annan smak med dineklmjöl och[...]
Källa: lottaskok.blogspot.seAntal portioner: 6-8 Ingredienser Smuldeg 150 g smör, kallt 2 dl havregryn 2 dl vetemjöl 2 krm bakpulver 1 dl råsocker 1 nypa salt 2 msk kallt vatten Fyllning[...]
Källa: recept.nuÄnnu ett recept från Systrarna Eisenmans kokbok Sommarens söta. Detta är sånt där bra recept som man kan variera lite efter eget tycke och smak! Jag hade[...]
Källa: mingodasida.blogspot.seIngen matblogg är väl komplett utan ett recept på rabarbersmulpaj? För mig är smulpaj det godaste, goda. Jag vill ha mycket deg och mycket sås och det ska[...]
Källa: lata-mammans-receptblogg.blogspot.seHar ju skrivit om smulpaj förut men nu råkade jag hitta bilderna som jag aldrig publicerade innan, så nu kommer ett nytt smulrecept, och lite nya bilder.[...]
Källa: matgalen.blogspot.se