Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 10 recept
Antal portioner: 4 Färdigt på: 20 min Ingredienser 5 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 1 tsk salt 1 dl strösocker 2 st äggulor 4.5 dl mjölk 120 g smält smör 2 st[...]
Källa: recept.nuDet är ju våffeldagen nästa vecka och vi tjuvstartade redan idag med lite härligt tjocka belgiska våfflor, man glömmer bort hur gott det är tillsammans med[...]
Källa: cupcakesfluffan.blogspot.seHar ett våffeljärn hemma för att göra lite tjockare belgiska våfflor,kunde inte bestämma mig för om jag ville ha det eller klassiska våfflor idag, så därför[...]
Källa: cupcakesfluffan.blogspot.seI går fyllde min sida hela 2år,Hippi Hurra.Tyvärr var jag sjuk.Så i dag har jag nya krafter och firar det med nygräddade våfflor och inte vilka som helst utan[...]
Källa: smulansbakblogg.blogspot.seFörsta försöket på att göra belgiska våfflor. Gott, lätt och kul... Hela familjen smaskade dessa till frukost. En bra start på 2015! Belgiska våfflor, ca 10 st[...]
Källa: fikaerica.blogspot.seHar ett våffeljärn hemma för att göra lite tjockare belgiska våfflor,använder sällan detta då jag helt enkelt glömmer bort att jag har det, men det är ju himla[...]
Källa: cupcakesfluffan.blogspot.seVi kom hem för en stund sedan efter trevligt eftermiddagsfika och massa prat som bland annat mynnade ut i att jag vid hemkomsten gick direkt ner i källaren och[...]
Källa: sagattsom.blogspot.seJa hur lyxigt gott är inte det här då? Anette tog med sig sitt belgiska våffeljärn och vi drog igång våffelmakeriet. Hon äter glutenfritt så först gjorde vi en[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seGodmorgon måndag! Eleverna är lediga i veckan och vi har k-dagar. Känns ganska chill faktiskt. Jag behövde en liten brak känner jag. Hoppas ni får en riktigt[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser Leilas belgiska våfflor 2 st ekologiska ägg 125 g smör 2.5 dl mjölk 3 % 2 dl vatten 12 g färsk jäst 0.5 tsk salt 0.75 dl[...]
Källa: recept.nu