Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 33 recept
Ingredienser 500 g brysselkål 1 ⁄ 2 st rödlök 1 dl mandel 2 msk Svenskt Smör från Arla 150 g Arla Apetina ® vitost Gör så här: Skala[...]
Källa: arla.seIngredienser 300 g färsk eller fryst brysselkål 1 st rödlök 2 dl Arla ® vispgrädde 1 krm svartpeppar 50 g svarta oliver 2 tsk dijonsenap 1 tsk salt[...]
Källa: arla.seHuvudnumret i det här inlägget är brysselkål och schalottenlök som bakas knaprigt i ugnen med ett bröd- och parmesanströssel, lite rosmarin och olivolja. Ett[...]
Källa: lottakruse.blogspot.seDet här är perfekt som tillbehör till grytor, stekar och annan klassisk söndagsmat och det är nog det godaste sättet att äta brysselkål. Brysselkål & äpple[...]
Källa: matgalen.blogspot.seGod kväll, nu är det snart dax att lägga sig under täcket :-) Men först tänkte jag lägga in dagens mat också, så inte det blir utdraget till nån annan dag,[...]
Källa: matochannatgott.blogspot.seBrysselkål - grönsak som räddat månag middagar. Till mig blev det brynta små kålisar med strimlad rökt lax (från gårdagen) och aioli till det. Barnen fick[...]
Källa: kobbarokrubb.blogspot.seBrysselkål, kokt rakt upp och ner ger inte så mycket smak, men om man steker till dem lite och tillsätter lite spännande smaker så får man något helt annat.[...]
Källa: sandbergsreceptblogg.blogspot.seEn dag i mataffären, när jag plockade till mig ett par sötpotatisar, tittade en äldre man nyfiket och frågade mig hur de smakar. Tja, lite som morötter, eller[...]
Källa: missmeistersmat.blogspot.seDet drar ihop sig för ännu ett bokslut och det är nog första året någonsin jag ätit så lite sött och fett över julen som jag gjort i år. Inga pepparkakor har[...]
Källa: missmeistersmat.blogspot.seTack till klippglada grannar ! Tur att jag har grannar som klipper i sina vintergröna buskar på hösten så jag har chans att få lite grenar nu när den stora[...]
Källa: isastradgard.blogspot.sePå Ica i veckan sålde de brysselkål för 5 kr, hur bra är inte det! Älskar de små gröna godingarna. Det hade mitt tonåriga jag aldrig trott att jag skulle säga.[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.seAtt kunna gå ut i trädgården och skörda brysselkål i mars är magiskt. Här är de lätt kokta i saltat vatten och blandade med belugalinser och en vinegrette. Ett[...]
Källa: farbrorgron.blogspot.seFjärde advent fick det bli en helstekt kalkon till middag! Det är ju så gott! Det hör julen till med, passar ju dessutom på Thanksgiving. Alltid när det står[...]
Källa: annikasbakeryhouse.blogspot.comDet drar ihop sig för ännu ett bokslut och det är nog första året någonsin jag ätit så lite sött och fett över julen som jag gjort i år. Inga pepparkakor har[...]
Källa: missmeistersmat.blogspot.seEn dag i mataffären, när jag plockade till mig ett par sötpotatisar, tittade en äldre man nyfiket och frågade mig hur de smakar. Tja, lite som morötter, eller[...]
Källa: missmeistersmat.blogspot.se