Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 10 recept
Låt mig säga det med en gång. Den här bilden gör inte riktigt rättvisa åt woken. Dels fick jag inte till något riktigt bra ljus, dels gjorde sig de glutenfria[...]
Källa: kjerstismatochprat.blogspot.seHär kommer ett recept på en enkel baswok som du garanterat slänger ihop på de 10 minuter det tar för jasminriset att koka klart. Dessutom så blir du så mycket[...]
Källa: manfredsmattorg.blogspot.seHar länge velat lära mig att laga goda kinesiska/thailändska rätter. Likt dem man äter på restaurang här i Sverige. Dock har jag inte vetat vad för slags[...]
Källa: nettansgodsaker.blogspot.seHär kan man ta lite vad man har hemma och gillar när det gäller grönsaker. Det funkar jättebra att byta ut kycklingen mot strimlad biff eller quorn eller[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seEn nyttig rätt som går snabbt att laga. Ingredienser (4 portioner) 400-500 g kycklingfilé ½ dl rapsolja 1 röd strimlad paprika 1 gul strimlad paprika 1[...]
Källa: kungenochslaven.blogspot.seHar hittat snabbnudlar som funkar bra på jobbet när jag inte har sparat lunch från middagen kvällen innan. I den förpackningen nudlar ingår en liten påse[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.seFriday, baby! Strax sportlov för oss här uppe i norra Sverige. Bara sista rycket kvar. Vi tar vårt pick och pack i afton och drar till syrran i Umeå över[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seKyckling i alla dess former är en favorit hos mig, jag skulle lätt kunna vara utan både kött och fisk, men inte kyckling. Men kycklingen måste vara saftig,[...]
Källa: annicaostlund74.blogspot.seKyckling, görnsaker, nudlar och cashewnötter. Kan inte bli annat än gott. Kycklingwok med cashewnötter 500 g kycklinginnerfilé 4 paket biffnudlar 1 purjolök 2[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 800 g kycklingfilé 2 msk pesto 1 msk tamarisoja 1 tsk sambal oelek 1 tsk malen ingefära 1 msk sesamfrö salt och peppar[...]
Källa: recept.nu