Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
Ingredienser - 6 portioner Botten: 10 fettfattiga vaniljkex 50 g pumpakärnor 1 msk pumpakärneolja 1 msk akaciahonung Fyllning: 3 ägg 100 g råsocker 50 g[...]
Källa: deffmat.blogspot.seIngredienser - ca 6 portioner Botten: 10 fettfattiga vaniljkex 50 g pumpakärnor 1 msk pumpakärneolja 1 msk akaciahonung Fyllning: 3 ägg 100 g råsocker 50 g[...]
Källa: deffmat.blogspot.seNu är det halloween och många karvar pumpor för glatta livet. Men vad ska man göra av inkråmet (mmm mysigt ord)? Jo man kan göra denna smaskiga pumpapaj! Detta[...]
Källa: lidenmentuff.blogspot.seHär kommer receptet där du ska anvädna pumpamoset! Första gången jag åt pumpapaj var i USA när vi firade Thanksgiving. Smakar lite åt mjuk pepparkaka men ändå[...]
Källa: lagasmakanjut.blogspot.seSäger man pumpapaj så är det nog många som tänker på en klassisk amerikansk” pumpkin pie” som serveras vid Halloween. Det enda den amerikanska[...]
Källa: matkick.blogspot.seDenna pepparkakskryddade pumpapaj är jättegod. Den är gjord på pumpapuré och har du ingen färsk pumpa går det att köpa pumpapuré bland välsorterade[...]
Källa: pajrecept.blogspot.sePumpafyllningen har en fantastisk silkeslen konsistens. En ny personlig favorit till advent! Påminner mycket om pepparkaka i färg och även till viss del i[...]
Källa: kaklabbet.blogspot.seVad är Halloween utan pumpapaj? Här kommer ett gammalt favoritrecept från den amerikanska kokboksklassikern The joy of cooking . Jag har bytt ut socker och[...]
Källa: fitpafett.blogspot.seSilkeslen pumpafyllning En ny personlig favorit till advent! Läser man amerikanska bloggar finns det överallt. I cupcakes, pancakes, bröd, kakor, bullar (!),[...]
Källa: kaklabbet.blogspot.seHoppas ni tyckte om gårdagens efterrätt. På Gekås var det full fart, blev lite handlande till köket, men mest saker känns det som vovvarna fick. Nu tar vi tag[...]
Källa: yummieyummieinmytummie.blogspot.seIngredienser 75 g Svenskt Smör från Arla 2 1 ⁄ 2 dl vetemjöl 3 ⁄ 4 dl Arla Köket Kesella ® kvarg Fyllning: 350 g pumpor 300 g Arla Apetina[...]
Källa: arla.se