Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 16 recept
Grytornas gryta och fransmännens paradrätt som lagas världen över i otaliga varianter. En underbar rätt att samla familjen kring en kall vinterdag eller laga[...]
Källa: christoferskok.blogspot.seJulia Child var amerikanskan som tog det franska köket till USA. Hon föddes i Passadena i Kalifornien 1912. Efter College flyttade hon till Ceylon för arbete.[...]
Källa: kokboken-ellinor.blogspot.seNär jag äter god mat, riktigt god mat, tycker jag det är sorgligt när jag blir mätt. I kväll har det alltså varit en sorglig kväll, för mätt blev jag. Och bra[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.seFranska har aldrig varit mitt ämne men som tur är behöver jag inte uttala namnet på denna maträtt. Mitt recept är en enkel variant som jag brukar servera till[...]
Källa: nylagat.blogspot.seHuvudrätten vid vår lilla släktmiddag blev som följer. Då vi var 17 stycken så körde jag receptet gånger 3 ungefär och det blev lite över, så det var lagom.[...]
Källa: rylinsrecept.blogspot.seÄr det så att det är ett kasst svampår i år? Jag kan själv inte uttala mig då jag inte satt min fot i skogen på väldigt länge. Har hört att sommaren var för[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.seBoeuf bourguignon är kanske en av de mest svårstavade och svåruttalade maträtterna, jag måste själv dubbelkolla varje gång jag ska skriva den i en meny för att[...]
Källa: skolkocken.blogspot.se{0} port. Ingredienser 1,5 kg fransyska , benfri, högrev el. ytterlår av nöt 2 msk smör 2 st morot 2 st gul lök(ar) 1,5 tsk salt 2 krm svartpeppar 3 msk[...]
Källa: tasteline.comDetta blir veckans långkok. Receptet, hämtat ur Det Goda Franska Köket innehåller några moment, så ta gärna hjälp av de små händerna att skära champinjoner och[...]
Källa: dalmatianmom.blogspot.seKlassisk köttgryta, Boeuf Bourgignon, som får koka länge på plattan så att köttet blir riktigt, riktigt mört. Något att längta efter när höststormen yr runt[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seÄr det så att det är ett kasst svampår i år? Jag kan själv inte uttala mig då jag inte satt min fot i skogen på väldigt länge. Har hört att sommaren var för[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.seNär jag äter god mat, riktigt god mat, tycker jag det är sorgligt när jag blir mätt. I kväll har det alltså varit en sorglig kväll, för mätt blev jag. Och bra[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.seEn rätt som kräver lite förarbete, men som sedan sköter sig själv i ugnen eller i crock-poten. Man kan göra den i god tid innan den skall serveras, bourgognen[...]
Källa: lolosmatblogg.blogspot.seEn rätt som kräver lite förarbete, men som sedan sköter sig själv i gryta, ugnen eller i crock-poten. Man kan göra den i god tid innan den skall serveras,[...]
Källa: lolosmatblogg.blogspot.seAntal portioner: 4 Färdigt på: 1h Ingredienser 500 gr högrev 3-4 skivor bacon eller sidfläsk 1 st lök, gul 12 st steklök 2 st morötter 3 st vitlöksklyftor 8[...]
Källa: recept.nu