Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 14 recept
Som alla grytor är denna lätt att göra och väldigt god. I originalreceptet ska det även vara rökt sidfläsk eller bacon, men p.g.a smaktillsatser i baconet som[...]
Källa: frestelser.blogspot.seNu börjar jag känna mig lite småstressad över allt jag vill hinna laga och baka inför jul. Jag vet, det går att köpa det mesta. Men det är ju inte lika kul![...]
Källa: mat-ro.blogspot.seFranska har aldrig varit mitt ämne men som tur är behöver jag inte uttala namnet på denna maträtt. Mitt recept är en enkel variant som jag brukar servera till[...]
Källa: nylagat.blogspot.sePerfekt vintermat. Till den ännu ett pinot noirvin. Den här gången från USA. Boeuf bourguignon 1,5 kg högrev 2 tsk salt 0,5 tsk svartpeppar 3 msk smör 1 dl[...]
Källa: postgardsromantik.blogspot.seDen här dagen började jag med middagen direkt efter avklarad frukost. Jag tänkte göra boeuf bourguignon och det tar ju sin lilla tid. Att den småputtrar ett[...]
Källa: postgardsromantik.blogspot.seEtt recept från Nya Annas Mat. En superbra kokbok som alla borde ha. Detta receptet är underbart gott. Det är så himla gott med långkok! ca 6-8 port. ca[...]
Källa: mat365.blogspot.seI helgen testade vi rätten Boeuf Bourguignon med älgkött. Klockan 10:00 laddade vi vår Crock-Pot med alla ingredienserna och kl. 18:30 lyfte vi på locket och[...]
Källa: mor-mia.blogspot.seBoeuf bourguignon är kanske en av de mest svårstavade och svåruttalade maträtterna, jag måste själv dubbelkolla varje gång jag ska skriva den i en meny för att[...]
Källa: skolkocken.blogspot.seBoeuf Bourguignon är min absoluta favoritgryta så här på hösten. Det ska vara rejäla tärningar av köttet! Servera med potatismos eller kokt potatis. Jag kokar[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seEtt traditionellt recept från Bourgogne i Frankrike som görs på nötkött och ett fylligt, rött vin - gärna från just Bourgogne. Rätten är många gånger godare[...]
Källa: kungenochslaven.blogspot.seLagade Boeuf Bourguignon för första gången idag. Fick många komplimanger och det var väldigt gott. Vi valde en Cautivo 2007, ett spansk kryddstarkt vin.[...]
Källa: miljonochvardagen.blogspot.seEtt recept från boken Husmanskost av Allt om mat. Var länge sedan jag gjorde sån här, men det är ju väldigt gott med långkok! 8 portioner 1,2 kilo högrev eller[...]
Källa: mat365.blogspot.seEn mustig köttgryta med smak av bland annat rödvin, vitlök, syltlök, rökt sidfläsk, champinjoner och timjan som fick stå och puttra hela eftermiddagen igår.[...]
Källa: minlillakokvra.blogspot.seAntal portioner: 8-10 Färdigt på: 1 dygn i marinad + ca 2,5 h Ingredienser 1,5 kg högrev i grytbitar (ca 4 cm) 3 msk smör 1 tsk salt 0,5 tsk svartpeppar 1[...]
Källa: recept.nu