Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 14 recept
Jag skrev ett recept på Wallenbergare under 2010 också och här kommer ännu ett. Skillnaden är att i version 2010 så hade jag med hela ägg. I detta recept[...]
Källa: manfredsmattorg.blogspot.seJag har haft förmånen att träffa "the grand old man" Tore Wretman en gång...en mästare av sitt slag och som skrivit många läsvärda böcker. Ikväll när det blev[...]
Källa: manfredsmattorg.blogspot.seMedan Sigrid lägger pussel och Arvid spelar bokstavsspelet passar jag på att slänga ihop kvällsmaten. Eliten ovana jag har lagt mig till då det gäller att få[...]
Källa: postgardsromantik.blogspot.seHär är ännu ett recpet som jag hittat i tidningen allt om mat. Jag älskar att bläddra i tidningar och kokböcker och leta efter nya recept :) De här[...]
Källa: vanillaskykitchen.blogspot.seRecept på wallenbergare finns det många av, detta är min variant där ursprungsreceptet är från Tasteline. 500 gram kalvfärs 3 äggulor 1-2 dl vispgrädde Salt[...]
Källa: anitasskafferi.blogspot.seVad skulle vi då äta denna dag? Jag tänkte att Wallenbergare är ju så milt att alla borde tycka om det. Anders och Arvid blev lyriska, Arvid tyckte att det[...]
Källa: postgardsromantik.blogspot.seEn riktig klassiker - ack så god! Tricket är att hålla färsen iskall medan man arbetar den. Smeten ska vara lös men inte rinnig. Biffarna ska såklart stekas i[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seEn riktig klassiker - ack så god! Tricket är att hålla färsen iskall medan man arbetar den. Smeten ska vara lös men inte rinnig. Biffarna ska såklart stekas i[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seIdag fanns ingen kalvfärs i butiken till de Wallenbergare jag hade planerat till middag. Det fick bli kycklingfärs i stället, nästan lika gott! Ingredienser[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 800 g ljus kalvfärs salt vitpeppar från kvarn 1 krm fyra kryddor 8 äggulor 4 dl vispgrädde 2 dl vitt färskt ströbröd smör till[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 300 g fin kalvfärs, mald två gånger 3 st äggulor 3 dl vispgrädde 1.5 tsk salt vitpeppar från kvarn epice riche (fyra kryddor)[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 5 Färdigt på: 35 min Ingredienser 400 g kalvfärs (helst från kalvinnanlår), absolut fritt från senor och fett 4 st äggulor 4 dl vispgrädde[...]
Källa: recept.nuPannbiff med stekt lök i all ära, men en Wallenbergare är nog ändå snäppet vassare! Den lena kalvfärsen i kontrast med den knapriga stekytan är en oslagbar[...]
Källa: vanillaskykitchen.blogspot.seWALLENBERGARE PÅ KYCKLINGFÄRS Klassiska Wallenbergare görs på kalvfärs. Här görs de bulliga biffarna på kycklingfärs, minst lika gott. Servera med potatismos[...]
Källa: mat-adoran.blogspot.com